میشه بگید واسه چه کاری سیستم میخواید ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط astronix برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام این p5b چیپش 965 هست برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Hossein_OC برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگر اینطوره لطفا یه مین دیگه معرفی کنید که حداقل p35 باشه و با البطه بودجه من برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
میشه بگید واسه چه کاری سیستم میخواید ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط astronix برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Hossein_OC برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای game , overclock
هزینه را بیشتر کن و :برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط astronix برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
mobo : ASUS P5K/EPU
CPU : E7300 Or E7200 Or E5200
E7200 Max OC (Safe) 3.90 GHz And E7300 Max OC (Safe) 4.0 GHz And E5200 Max OC (Safe) 3.80 GHz
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
astronix (17-10-08)
یه سوال دیگهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Hossein_OC برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای رم چی پیشنهاد میکنید با همین قطعاتی که گفتید؟
جاش تو این تاپیک نبود ولی ......برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط astronix برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
رم واسه اورکلاک :
OCZ Reaper HPC Series
واسه معمولی هر چی دوست داری !!!
مثلا OCZ Gold Series
و Trancend
و Super Talent
و OCZ Platinum Series برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
l
astronix (17-10-08)
نظرت در مورد dfi blood iron چیه ؟
ارزش خرید در مقابل p5k داره ؟
آخرین ویرایش توسط astronix در تاریخ 17-10-08 انجام شده است
صد در صد ارزش دارهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط astronix برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
همه بلاد آیرون رو قبول دارن
|
پيشنهاد من اينه:
117000t main board: p35-ds3l Gigabyte
cpu: 2160 intel(50000t) ya intel core2 4300(gheimat nadaram)
RAM: Geil 2gig dual Black Dragon ddr2 800
main كه خيلي معروفه و نيازي به معرفي نداره.
در مورد cpu ها هم اينكه اين دو مدل مقام هاي اول(2160) و دوم (4300) رو در بين تمام cpu هاي intel و amd از لحاظ اوركلاك دارند.vدرسته cpu هاي خيلي قوي نيستند اما به خاطر اور شدن بالا كار باهاشون لذت بخشه.
لينك نمونه:
http://www.cpubenchmark.net/overclocked_cpus.html
در مورد رم هم اين مدل gail فوق العاده stable هست.و ولتاژ هاي بالا رو هم براي اور جواب ميده تاخيرشم اگه اشتباه نكنم 15-5-5-5.از همه مهمتر اينكه افت قيمت زيادي داشته،من تازگيها گرفتم 75 تومن.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
منم بگم؟؟؟؟
Main:P5QL PRO
Cpu:E2180یا2160یا2200
رم هم همینایی که دوستان می گن دیگه...
البته اگر بتونی سی پی یو رو بیاری طرفای 7200 یا 7300 و اینا خوب بهترم می شه...اما فکر کنم مینی که گفتم خیلی مناسب تو قیمتای حدود 110 تا 115...
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks