MicroSystem (21-12-09), ripek (21-12-09)
کاربر شهرسختافزار
سلام به دوستان عزیز .
به دستور آقا امیر اینجا یک تاپیک زدم در مورد خرید یک مین برای CPU Athlon 620
اگه میشه در حداکثر قیمت 90 تومان یک مین برد با گرافیک OnBoard از شرکت های ASUS و یا GIGABYTE
بهم معرفی کنید . چیزی که به من گفته شده این است که چیپست حداقل AMD 785 باشه و یا nForce
این سیستم برای کار های گرافیکی و ( بازی کردن ، نه مایا و 3dmax ) است .
باس رمش هم تا DDR2 1066 باشه . ( یعنی تا 1066 رو ساپرت کنه ) . PCI - Express 2 هم باشه .
الان همه میگن که چیپست nForce برای بازی و از این کارا خوبه و قویه . نظر شما چیه ؟!
MicroSystem (21-12-09), ripek (21-12-09)
|
|
قویترین کارت گرافیکی فعلی سری 4200 HD از amd هستش بعد از اون سری AMD HD 3200 قدرتش با سری 8200 nvidia تقریبا برابره ولی امکان ساید پرتی که سری amd داره تفاوت پرفرمنس را در مادربردهائی که از اون استفاده میکنند به صورت چشمگیری افزایش دادهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط vPs Persia برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شما اگر بودجه مورد نظرتون برای مین رو بفرمائید بیشتر میشه کمک کرد برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
MicroSystem (21-12-09)
کاربر شهرسختافزار
من عرض کردم خدمت شما که 90 تومان
MicroSystem (21-12-09)
کاربر شهرسختافزار
کیست مرا یاری کند ؟
MicroSystem (21-12-09)
پوزش میخوام برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط vPs Persia برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگر مین ddr2 ساپورت میخواهید به نظرم ازراک a780gm-le/128 یک گزینه مناسب باشه به قیمت حدود 65 که 128 مگ ddr2 ساید پورت داره
سری 785 اکثرا ddr3 ساپورت هستند مادر برد گیگا رو ۲-۳ هفته پیش قیمت کردم حدود 140 قیمت دادند البته شنیدم آوژنگ یه دراپ خوب روی قیمتها داده ولی قیمت جدید رو ندارم
785 ازراک هم ۲ مدل تو بازار هست به قیمت 88 و 108 که هر دو 128 مگ سایدپورت ddr3 دارند و مینهای خوبی هستند ( شخصا هر دو مدل رو روی athlon 620 کاملا تست کردم )
ایسوس هم به دلیل نداشتن نماینده رسمی قیمت و گارانتی معلومی نداره باید جستجو کنید
سعی میکنم فردا قیمت دقیق گیگا رو براتون بگیرم ، اگر فراموش کردم ممنون میشم یاد آوری کنید
MicroSystem (21-12-09)
کاربر شهرسختافزار
به نظر شما تا حد اکثر 100 تومان برای ASUS یا گیگا چی رو پیشنهاد می کنید ؟ برای 620 ؟
می تونم شماره تلفن شما رو داشته باشم ؟ یک سری سوال دارم که اینجا نمی گنجه !
MicroSystem (21-12-09)
|
|
کاربر شهرسختافزار
والا من ميخواستم اول جواب بدم بعد پشيمن شدمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط vPs Persia برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اول يه جمله از كيوان خان ميگم
"بخدا اين گيگا و ايسوز نه واسه شما چائي دم ميكنند نه بچه داري ميكنند فقط جيباتون رو خالي ميكنند"
وقتي مادبردي به اين خوبي با امكانات استثنائي و قابليت اوركلاك بالا هست چرا ملت ميگن من يا گيگا ميخوام يا ايسوز:
http://www.asrock.com/mb/overview.as...M3A785GXH/128M
HoSsEiN.iR (21-12-09)
کاربر شهرسختافزار
خوب شما این رو بر اساس غیر حرفه ای بودن ما بگزار .
آخه آدم یک لحظه میگه حتما این گیگا و ایسوز کمپانی بزرگتری هستند و شاید تکنولوژی هایی که در برد ها استفاده می کنند پیشرفته تره .
نظر شما چیه ؟ به نظر شما این حرف من درست نیست ؟!
آخرین ویرایش توسط vPs Persia در تاریخ 21-12-09 انجام شده است
HoSsEiN.iR (21-12-09), MicroSystem (21-12-09)
سلام دوست عزیز برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط vPs Persia برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این حرفیو که شما میزنید درسته گیگا و ایسو شرکت بزرگی هستند و تکنولوزی های بسیار پیشرفته ای در مادربردهای جدیدشون دارن اما این دلیل نمیشه که همه ی محصولاتشون عالی باشه
به نظر من M3A785GXH/128M حرف نداره
-----------
موفق باشیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
nima_hl (22-12-09)
کاربر شهرسختافزار
منم تا حالا 2 تا از این مادربرد بستم و مشکلی نداشتم. قبلا هم دوتا از همین برند با چیپ 770 بستم که اونها هم مشکلی نداشته. به نظر من دیگه مهم برند نیست و ما باید بیشتر به p&p توجه کنیم.به نظر من M3A785GXH/128M حرف نداره
hapalii (22-12-09), HoSsEiN.iR (21-12-09), nima_hl (22-12-09)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks