آقا خواهشا دعوا نکنید...یه 20W بالا پایین کسی رو نکشته!
بین E3 و E کدوم؟!
P5Q Deluxe هم کلا بیخیال!
آقا خواهشا دعوا نکنید...یه 20W بالا پایین کسی رو نکشته!
بین E3 و E کدوم؟!
P5Q Deluxe هم کلا بیخیال!
|
|
عضو VIP شهرسختافزار
من با توجه به تجربه وبگردی که دارم می گم که X38 تو OC Stability بیشتری داره.هیچ تفاوتی در این که x8 باشه یا x16 دیده نشده حتی با کارتی مثل 4870x2
P45 تو اور از x38 بهتر نباشه بدتر نیست
این مورد رو باهات موافقم ولی من بنچ مارک ها یه چیز دیگه داره می گهعلی شما تو بحث سخت افزار شرکت نکن P45 از اون 3 تا کم مصرف تره بعد چطور میگی که .... ؟
من بنچ مارکهام بر عکس نظر تو نشون می دهبنچ هایی که من دیدم بر عکس نشون داده
نچ!!P5E3 رم منو ساپورت میکنه یا نه?!
معلومه که ُSupport نمی کنه چون اون DDR3 میخواد.
N0m@d (11-10-08)
P5Q Deluxe انتخاب شد...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ممنون از کمک همگی!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام ..
Asus P5Q Deluxe خیلی برد خوبیه . تقریبا بین P45 های فعلی بهترین انتخابه .
اما اگر می تونی صبر کنی یه مدت کم واستا تا دو سه تا برد خوب دیگه برسه از جمله DFI P45 T2RS
کاش به زمانی برگردم
که تنها غم زندگی ام
شکستن نوک مدادم بود...
PCN Exclusive User
آمدی جانم به قربانت ولی حالا چرابرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Xtreme برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
قربانت اکستریم جان ولی بهتره زودتر از دست انداز ارتقا در بیاییم بچسبیم به درس و زندگی!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Overclocker (11-10-08), Xtreme (11-10-08)
کاربر شهرسختافزار
من از دست انداز ارتقا در نمیام خودم دلیلشو نمیدونم هر چی عوض میکنم بازم دوست دارم عوض کنم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط N0m@d برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خلاصه بازم مبارک باشه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
N0m@d (11-10-08)
|
|
कभी हार
پیشنهاد من : اگه DFI DK P45 T2RS-Plus الان در بازار موجود هست همین . نیست BIOSTAR TPower I45 ...
موفق باشید
شهریار برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اهمیت و ارج زندگی در همین است که موقت است ؛
که تو باید جاودانگی خودت را در جای دیگری نشان بدهی ...
و آن جا "انسانیت" است ..
N0m@d (11-10-08)
کاربر شهرسختافزار
بهترين گزينه براي شما همون P5Q DELUXE هست !!!! ختم كلام ...........برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
N0m@d (12-10-08)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط murizaki_2000 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
باشه رفیق...خودم هم گفتم همینو بر میدارم...سفارششو هم دادم!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks