MicroSystem (29-12-09), ripek (29-12-09)
ممنون.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط reza76622201 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
phenom II x4 810
این هم لینک مشخصاتش توی سایت amd:
کلاکش خوب هست،کشش خوبه،45نانو هست،بعد quad هست و اینکه سری phenom II هست دیگه.
http://www.amd.com/uk/products/deskt...omparison.aspx
MicroSystem (29-12-09), ripek (29-12-09)
630 رو که توصیه نمیکنم چون تنها تفاوتش با 620 در کلاک هستش . اونم با یه تنظیم کوچیک در بایوس ( بدون افزایش ولتاژ و هیچ نوع فشار به سیستم ) به دست میادبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط psat برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
810 فکر نکنم تو بازار باشه و اگر هم باشه به دلیل قیمت نزدیک به سری 9xx وبا توجه به کش 4 مگی l3 بنظرم ارزش خرید نداره
در مورد گارانتی ازراک که صحبت شد این دوستمون عادت داره یه حرفی قل بده
در حال حاضر شاب یکی از بهترین شرکتها از نظر گارانتی هستش و توی این چند ساله نشون داده در این ضمینه اگر از آواژنگ بهتر عمل نکرده باشه بدتر هم نبوده برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در حقیقت من ازراک رو نه بخاطر برند خودش بلکه بخاطر گارانتی ، به عنوان مادر برد بیس خودم انتخاب کردم
اگر این شرکت به جای ازراک برند دیگهای مثل asus ، msi و ..... رو میاورد با تجربهای که ازشون داشتم احتمالش زیاد بود که از اون برندها استفاده کنم
|
|
کاربر شهرسختافزار
سلام
بنده به دلیل آرشیو کردن در حال حاضر 4 عدد هارد 1 ترابایت و 1 رایتر که همگی از نوع ساتا میباشند استفاده میکنم و باز هم مجبور به اضافه کردن هارد هستم مادر بورد فعلی من 6 عدد ساتا رو پشتیبانی میکنه و احتمالا در آینده نزدیک با کمبود ساتا بر روی مادر بورد مواجه میشم بنا به دلایلی هم ترجیح میدم از هارد اکسترنال استفاده نکنم
میخواستم از دوستان که راهنمایی کنند آیا برای سیستمهای دسکتاپ مادر بوردهایی وجود داره که 8 و یا بیشتر ساتا داشته باشه ؟
آخرین سری از چیپست های آینتل و AMD حداکثر چند کنترلر ساتا رو پشتیبانی میکنن؟
نمیا جان کیفیت ساخت asrock چطور هست؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
موردهایی داشتی که به مشکلای خاصی بخورن؟چون من میخوام به کسی پیشنهاد بدم برام اینقدر مهم هست.
میگم که ، اصلا توی نخ اور نیست ولی یه مینی میخواد که با cpu و بقیه ی قطعه هاش روون باشه.
بعد شما cpu چی پیشنهاد میدی ؟میخوام نظر شما رو هم بدونم.دیگه نهایت توی 120 تا 130 تومن.
درضمن مدل main ی هست که توی Asrock ازین بهتر باشه؟مثلا تا حدود 80 تومن؟
MicroSystem (29-12-09)
فاکسکان و MSI هم خوب هستند . از نظر گارانتی دریا و ماتریکس قویتر از شاب هستند .
تا بحال با این برد مشکلی نداشتمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط psat برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یه پیشنهاد بهتون میدم
شما تشریف ببرید به آدرسی که بهتون تو پرایوت میدم این برد رو بگیرید ، ببرید خوب از همه نظر تستش کنید اگر کوچکترین مشکلی داشت ببرید پس بدین و وجهتون رو دریافت کنید ( و تو فروم هم اعلام کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید )
برای cpu هم 620 رو بگیرید حدود 100 تومن هستش اگر بخواهید بالاتر برید روی قیمت 150 به بالا میتونید پردازنده بهتر بگیرید که از بودجه شما بیشتر میشه
مین گرونتر هستش ولی گرافیک آنبرد میشه که با توجه به اینکه شما ظاهرا گرافیک دارید هزینه بیهودهای هستش
MicroSystem (29-12-09), psat (29-12-09), ripek (29-12-09)
کاربر شهرسختافزار
چرا توصيه نميشه مولتيش 14 هست قابليت اورش خيلي بيشتر ميشه630 رو که توصیه نمیکنم چون تنها تفاوتش با 620 در کلاک هستش . اونم با یه تنظیم کوچیک در بایوس ( بدون افزایش ولتاژ و هیچ نوع فشار به سیستم ) به دست میاد
psat (29-12-09)
دوست عزیزبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط MicroSystem برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
متاسفانه یک محدودیت دما برای آورکلاک کلیه پردازندههای amd وجود داره
شما در دمای معمولی ( بالای 30 درجه ) در هیچ شرایطی هیچکدام از این دو پردازنده رو نمیتونید بیشتر از 4.2 گیگاهرتز آور کنید
حالا مولتی هر مقدار هم که باشه در نتیجه تاثیری نخواهد داشت برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
MicroSystem (29-12-09), psat (29-12-09), ripek (29-12-09)
|
|
با نیما جان موافقم . ولی برای اورکلاک عادی فرکانس 4 گیگاهرتز کافی هست .
کاربر شهرسختافزار
چرا تاثير ندارهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با فن استوك كدوم بيشتر اور ميشه با فرض اينكه نخوايم دماي هسته از 70 بيشتر بشه مسلما 630
بالاي 4.2 كه با فن استوك نميشه اور كرد فوقش 3.5 واسه 620 و 3.8 واسه 630.
psat (29-12-09)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks