سلام دوست عزیز می خواستم بپرسم تفاوت پردازنده های اینتل و amdدرچیه؟ وبرای گیم پردازندهای کدام کمپانی مناسبه؟
کاربر شهرسختافزار
سلام دوست عزیز می خواستم بپرسم تفاوت پردازنده های اینتل و amdدرچیه؟ وبرای گیم پردازندهای کدام کمپانی مناسبه؟
|
|
سوالت کلیه . باید مدل بگید تا بتونم برات مقایسه کنم . کلی نمیشه مقایسه کرد .در پردازنده های فعلی بهتره اینتل تهیه کنید تا پردازنده های رایزن وارد بازار شوند .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط جنجال برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
DOOM999 (27-02-17)
کاربر شهرسختافزار
سلام دوست عزیز می خواستم بپرسم مادربردddr4باسوکت1155وجود داره؟
DOOM999 (27-03-17)
کاربر شهرسختافزار
دوست عزیز می خواستموبدونم بین پردازندهi5 3570وپردازندهi3 6100کدوم واسه بازی بهتره؟
دو پردازنده از سری متفاوت هستند . در گیم این دو پردازنده خیلی متفاوت نیستند .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط جنجال برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
غیر از این دو . اگر قصد خرید داری پردازنده corei3 7100 از هر دو این ها بهتر و آینده دارتر هست
DOOM999 (27-03-17)
|
|
کاربر شهرسختافزار
سلام ببخشید که این موضوع را اینجا مطرح می کنم من گوشی پp8دارم وقتی روشن می کنمش میره رو انتخاب زبان و می خوام بزنم رو قسمت بعدی اصلا تکون نمی خورا انگار که تاچش خراب باشه در حالی که تاچش کاملا سالمه بنظر شما مشگل چیه؟؟
DOOM999 (31-03-17)
کاربر شهرسختافزار
سلام قیمت تقریبی پردازندهi3 7100چنده؟
DOOM999 (31-03-17)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks