تاپیک قیمت گذاری در قسمت بازارچه برای قیمت گذاری هست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط zealot1370 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تاپیک قیمت گذاری در قسمت بازارچه برای قیمت گذاری هست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط zealot1370 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
کاربر شهرسختافزار
سلام GA-EP45T-UD3LR
چطوره قیمت دست دومش چقدره
و رم 4 گیگ DDR3 دست دوم بگیرم یا نو چقدر
توخرید رم به چی باید دقت کنم؟
آخرین ویرایش توسط 660000 در تاریخ 01-07-17 انجام شده است
رم کار کرده بگیرید . مادربرد خوبیه . یکی از بهترین بردهای سوکت 775 استبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط 660000 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
رم باس 1333 بگیرید .
DOOM999 (04-07-17)
سلام مادربرد p45 USB3L DDR2 چطوره؟ قیمتش چقدره؟
این بهتره یا p41 DDR3
آخرین ویرایش توسط 6600000 در تاریخ 04-07-17 انجام شده است
مادربرد ddr3 بگیری . که در مورد رم محدودیت کمتری داشته باشیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط 6600000 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
DOOM999 (04-07-17)
سلام کدوم بهتره اختلاف قیمتشون چقدره؟
P41t le
P41-d3p
هر دو DDR3
|
|
فرقی ندارند . این ها همشون مثل هم هستند مادربرد های اند و جدید نیستند که بخوای هر روز دو مدل بگذاری نظر بدم .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط 6600000 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
DOOM999 (05-07-17)
ممنون ببخشید اذیتتون کردمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خیر بنده اذیت نمیشم . ولی این بردها تفاوت خیلی زیادی مهم ندارند .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط 6600000 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
DOOM999 (05-07-17)
این چیزا رو شما میدونید من که نمیدونمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اینجا یه مغازه دار میگه فلان مدل را دارم اینقدر تومن، منم میپرسم ببینم اگه می ارزه دیگه خودم را گیر خرید اینترنتی نندازم
ramin1000 (05-07-17)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks