کسی از دوستان راهنمایی نمیکنه ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
کسی از دوستان راهنمایی نمیکنه ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
گرامی شما با این تقسیم بندی بودجتون آخر سر یه سیستم چرند میخرید
350 تومن برای مادربرد میخواهید هزینه کنید بعد یک پردازنده 2120 و یک گرافیک 100 تومنی روش بگذارید ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
جسارتا این میشه آخر سیستم بازاری ( اونم به سبک بازار رضا )
شما در مجموع 700 تومن برای مادربرد، پردازنده و گرافیک بودجه دارید پیشنهاد من این است که یک مادربرد ارزان قیمت که در صفحه قبل معرفی شد خرید بفرمائید
i5-3450 هم حدود 400 تومان قیمت دارد و با 150 تومان باقی مانده یک گرافیک 440 2gb ddr3 میتوانید خرید بفرمائید
البته اگر در بازار بگردید احتمالا با همین بودجه بتوانید کارتهای ddr5 دست دوم یا حتی نو پیدا کنید ( مثلا 5670 یا 5750 )
باز نظر شماست، دوست دارید پول خود را آتش بزنید بفرمائید تا مادربرد 350 هزار تومانی به شما معرفی کنم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پینوشت : الان سایت الایت را جستجو کردم از این لینک میتوانید ساپورت ivy bridge برای مادربرد p67 که خودتون صفحه قبل معرفی فرمودید دانلود کنید
با این شرایط فکر میکنم بهترین خرید با این حدود بودجه الایت p67 است برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
mehrdad_ab (01-09-12), poyul (01-09-12), smrbh (02-09-12)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks