نبود ؟؟
کاربر شهرسختافزار
برای cpu amd x4 630 میخوام .
گرافیک آنبورد خوب یا متوسط داشته باشه .
احتمالا سه چهار سال ازش استفاده میکنم .
کاربردم هم وبگردی و آفیس هست .
ddr3 باشه .
ممنون . لطفا پیشنهادات خودتون رو با قیمت و مشخصات و هر نکته ای که لازمه بگید . برند هم اگر گیگا باشه بهتره ولی اگر مادر بورد خوب دیگه ای از ایسوس یا ام اس آی و ... میشناسید که امتحانشو پس داده بگید .
ضمنا من ممکنه بخوام کش l3 این سی پی یو رو هم آنلاک کنم .
قیمت هم اگر کمتر شد بهتر برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید اگر مادر بورد خیلی تاپی بود تا 130 هم اشکال نداره .
لطفا راهنمایی کنید .
|
|
کاربر شهرسختافزار
نبود ؟؟
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط boros برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
http://www.gigabyte.com.tw/Products/...ProductID=3154
قیمتش باید حدود 125 تومن باشه
البته کش l3 در پردازندههای 620 و 630 خیلی به ندرت باز میشه ( طبق تستهای شخصیم )
اگر مادربرد ارزونتر هم میخواین این مادربرد
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
http://www.asrock.com/mb/overview.as...M3A785GXH/128M
که قیمتی حدود 102 تومن داره و برد خوبیه
کاربر شهرسختافزار
ممنون . میشه یه مقایسه کوچیک بین این دو مادربورد داشته باشید و نقاط قوت و ضعف هرکدوم رو به اختصار بگید .
لطفا در مورد این پورتها و اسلاتها توضیح بدین که چی هستند و به چه دردی میخورند ؟
با تشکر
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
اسلاد های بالا که محل نصب ابزار جانبی مثل فکس مودم و کارت کپچر . غیره... هستند بطور کلی نسل جدید شکافهای PCI هستند که اندازه کوچکتری دارند
پورت های ابی رنگ پایین هم که محل نصب هارد هارد های ساتا که دیگه همچین جدید هم نیست خیلی وقت که از پورت IDE و کابلهای پهن معمولا توسی رنگ برای نصب هارد به مادر برد استفاده نمیشه و این پورت چایگزین اون شده که کابل ارتباطی ان هم خیلی باریک تر
Hamid2547 (04-03-10), MicroSystem (04-03-10), nima_hl (04-03-10)
مادربرد گیگا از پردازندههای 140 واتی پشیبانی نمیکنه ولی ازراک پشتیانی میکنه ( ممکنه در حال حاضر این مطلب اهمیتی نداشته باشه ولی گمانم اینه که پردازندههای 6 هسته نیاز به یه همچین گزینهای داشته باشن )برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط boros برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اسلاتهای pci-e مادربرد گیگا 16x4x هستند که عملا به درد کراسفایر کارتهای های اند نمیخوره ولی اسلاتهای ازراک 16x8x4x هستند که 8x8x با اینکه برای کراسفایر ایدهآل نیست ولی جوابگوی 90٪ کارتهای موجود هست
مادربرد ازراک دارای 128 مگ سایدپرت هستش که در عملکرد گرافیک تاثیر داره ولی گیگابایت سایدپورت نداره
مادربرد ازراک esata داره ولی گیگا نداره ( برای اتصال هاردهای اکسترنال حرفهای )
مادربرد گیگا ۳ عدد pci-e 1x داره ( شکل شما ) که برای کارتهای بخصوص مثل مودم یا کارت صداهای بخصوص استفاده میشه و ازراک ۱ دونه داره
به مادربرد گیگا بایت 6 عدد دیوایس sata 2 میشه وصل کرد ( شکل شما ) و به مادربرد ازراک ۶ عدد اینترنال و ۲ عدد اکسترنال
باز اگر سئوالی بود بفرمائید
Hamid2547 (04-03-10), MicroSystem (04-03-10)
|
|
کاربر شهرسختافزار
اینطور که شما میگی ازراک بهتره . مخصوصا اینکه ارزونتر هم هست ؟
دوام و کیفیتش چطوره ؟
کیفیت قطعاتش بنظر خوب میاد ( خازنهای جامد و برد جونداری داره ) توی سایتش هم زده خازنها ژاپنی هستندبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط boros برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ASRock DuraCap (2.5 x longer life time), 100% Japan-made high-quality Conductive Polymer Capacitors
ولی به قول امید جان باید چند سالی بگذره تا بشه رو دوامش صحبت کرد
۷-۸ ماهی هستش که استفاده میکنم مشکلی نداشته برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Hamid2547 (04-03-10)
اگه تا بعد از عید وایسی انفورماتیک گستر سریع همیشه میاره و اینو میگرفتی
http://www.biostar.com.tw/app/en/mb/....php?S_ID=474#
alirezairan (04-03-10), boros (04-03-10), Hamid2547 (04-03-10), MicroSystem (04-03-10)
کاربر شهرسختافزار
ممنون از همه دوستان مخصوصا nima_hl که خیلی خوب راهنمایی میکنه .
نیما جان توی سایتهای مختلف خیلی از ازراک بد میگن . توی پی 30 هم خود شما با دیگران سر کیفیت ازراک بحث داشتید و قصد داشتید که این مادر بورد رو تست کنید . این ها منو یه خورده به شک انداخته . چون من میخوام یه سه چهار سالی 12/7 ازش استفاده کنم . البته اهل اور و گیم نیستم .
ضمنا این مادربورد گیگا دوتا بایوس داره آیا این مزیت بزرگی هست ؟
اگر ازراک هنوز امتحان خودشو پس نداده بهتر نیست 20 یا 30 تومن بیشتر بدم و گیگا رو بگیرم ؟
کسی میدونه این مدل بایو استار اگر بیاد قیمتش در چه حدوده ؟
MicroSystem (04-03-10)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks