قیمت بیشتر نسبت به ایسوز P5Q دلوکس و همچنین در دوتا بنچ دیدم خیلی ضعیفترعمل کرده که اگر خواستی یکی از این بررسی ها رو برات بگذارم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
امیر جان من علی مدتی هست که درگیر خرید بردی توی این رنج قیمت هستم . و انتخابم به بین BIOSTAR TPower I45 و همین مدل های گیگابایت و DFI هست . عرضم به حضورت که دو تا برد آخر نسبت به برد اول از کیفیت کامپوننت های بیشتری برخوردار هست و از نظر لحاظ قدرت هم جفتشون مادربرد های بسیار خوبی هستند . دلیل خاصی داری برای خوب نبودن گیگابایت ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Destiny برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اهمیت و ارج زندگی در همین است که موقت است ؛
که تو باید جاودانگی خودت را در جای دیگری نشان بدهی ...
و آن جا "انسانیت" است ..
قیمت بیشتر نسبت به ایسوز P5Q دلوکس و همچنین در دوتا بنچ دیدم خیلی ضعیفترعمل کرده که اگر خواستی یکی از این بررسی ها رو برات بگذارم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من رو نظر اساتیدم حرف نمی زنم واقعا DFI الان برد های مخصوص به خودش رو داره می زنه و شکی هم درونش اما خوب تو ایران با قیمت بالا گیر میاد فقط !!!!!!!!!!!!!!!!!
اما از نظر من ix38quad gt از ابیت هم می تونه بعد از برد های دی اف ای قرار بگیره این مدل 16 فاز هستش و از fsb 1600 ساپورت می کنه از همه مهم تر دارای هسته mguru هست که باعث پایداری بالا تر می شه مخصوصا برای نوب های مثل خودم در اور کلاک :دی
دوستان ِDFI با هسته 790fx برای انتخاب امیر علی چه طوره ؟
New Season
معین جان اون مدلی که از ابیت گفتی Digital PWM داره و از چیپ CPL استفاده میکنه . پیشنهاد میکنم مقاله " مدار تنظیم کننده ولتاژ پردازنده چگونه کار می کند " را توی شهر سخت افزار بخونی در مورد PWM و فاز ها اطلاعات بسیار خوبی ارائه شده . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط G81 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
راستی مگه امیر علی جان پلتفرم اینتل نمیخواد ؟! این چیپست 790 که مال AMD هست ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
و آن جا "انسانیت" است ..
Game (16-11-08), Labyrinth (14-11-08), Overclocker (14-11-08)
در اخر این سیستم رو سفارش دادم
asus p5q deluxe or p5e
cpu intel e8400
ram corsair dominator 2gb dual1066 or 4gb dual 8oo
هر کدوم گه گیر اومد گفتم برای بگیرن خوبه؟؟؟
انتخاب خیلی خوبی انجام دادی .خوبه؟؟؟
اگر مادربرد رو Q Deluxe بگیری عالیه و رم رو 1066 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Game (16-11-08)
|
مبارکه ! البته مادربرد ما پیشنهادمون را دادیم ولی برای شما تفاوتی نداره چی باشه پس همین اسوس خوبه . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط TheGame برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
و آن جا "انسانیت" است ..
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Shahryar برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
الان عوض شد رم 2 گیگ بالستیک 1066
سی پی یو ای8400
مادر برد همون مدلی که از dfi گفته بودی سفارش دادم ببینم هست یا نه فردا جوابش میاد
اگر بود و تونستی قیمت هر مدل از DFI رو تونستی اینجا بگذاری دعا میکنم برات
Going To Change New HardWare Soon
رم را گرفتی ؟ اگه گرفتی یک زنگ بزن یک چیزی را نشون بچه های انجمن بدیم ...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط TheGame برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
و آن جا "انسانیت" است ..
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks