پاسخ: بین این 3 مادر بورد کدوم رو بخرم قیمت هاشون چنده؟؟
نقل قول:
DFI رو یک نگاهی کردم و الان میگم انتخاب واقعا خوبی هست و وقاعا به قیمتش می ارزه ولی با گیگا موافق نیستم :give_rose:
امیر جان من علی مدتی هست که درگیر خرید بردی توی این رنج قیمت هستم . و انتخابم به بین BIOSTAR TPower I45 و همین مدل های گیگابایت و DFI هست . عرضم به حضورت که دو تا برد آخر نسبت به برد اول از کیفیت کامپوننت های بیشتری برخوردار هست و از نظر لحاظ قدرت هم جفتشون مادربرد های بسیار خوبی هستند . دلیل خاصی داری برای خوب نبودن گیگابایت ؟
قیمت بیشتر نسبت به ایسوز P5Q دلوکس و همچنین در دوتا بنچ دیدم خیلی ضعیفترعمل کرده که اگر خواستی یکی از این بررسی ها رو برات بگذارم :give_rose:
من رو نظر اساتیدم حرف نمی زنم واقعا DFI الان برد های مخصوص به خودش رو داره می زنه و شکی هم درونش اما خوب تو ایران با قیمت بالا گیر میاد فقط !!!!!!!!!!!!!!!!!
اما از نظر من ix38quad gt از ابیت هم می تونه بعد از برد های دی اف ای قرار بگیره این مدل 16 فاز هستش و از fsb 1600 ساپورت می کنه از همه مهم تر دارای هسته mguru هست که باعث پایداری بالا تر می شه مخصوصا برای نوب های مثل خودم در اور کلاک :دی
دوستان ِDFI با هسته 790fx برای انتخاب امیر علی چه طوره ؟
نقل قول:
من رو نظر اساتیدم حرف نمی زنم واقعا DFI الان برد های مخصوص به خودش رو داره می زنه و شکی هم درونش اما خوب تو ایران با قیمت بالا گیر میاد فقط !!!!!!!!!!!!!!!!!
اما از نظر من ix38quad gt از ابیت هم می تونه بعد از برد های دی اف ای قرار بگیره این مدل 16 فاز هستش و از fsb 1600 ساپورت می کنه از همه مهم تر دارای هسته mguru هست که باعث پایداری بالا تر می شه مخصوصا برای نوب های مثل خودم در اور کلاک :دی
دوستان ِDFI با هسته 790fx برای انتخاب امیر علی چه طوره ؟
معین جان اون مدلی که از ابیت گفتی Digital PWM داره و از چیپ CPL استفاده میکنه . پیشنهاد میکنم مقاله " مدار تنظیم کننده ولتاژ پردازنده چگونه کار می کند " را توی شهر سخت افزار بخونی در مورد PWM و فاز ها اطلاعات بسیار خوبی ارائه شده . :11():
راستی مگه امیر علی جان پلتفرم اینتل نمیخواد ؟! این چیپست 790 که مال AMD هست ! :1. (27):
در اخر این سیستم رو سفارش دادم
asus p5q deluxe or p5e
cpu intel e8400
ram corsair dominator 2gb dual1066 or 4gb dual 8oo
هر کدوم گه گیر اومد گفتم برای بگیرن خوبه؟؟؟
انتخاب خیلی خوبی انجام دادی .
اگر مادربرد رو Q Deluxe بگیری عالیه و رم رو 1066 :wink:
نقل قول:
در اخر این سیستم رو سفارش دادم
asus p5q deluxe or p5e
cpu intel e8400
ram corsair dominator 2gb dual1066 or 4gb dual 8oo
هر کدوم گه گیر اومد گفتم برای بگیرن خوبه؟؟؟
مبارکه ! البته مادربرد ما پیشنهادمون را دادیم ولی برای شما تفاوتی نداره چی باشه پس همین اسوس خوبه . :11():
نقل قول:
مبارکه ! البته مادربرد ما پیشنهادمون را دادیم ولی برای شما تفاوتی نداره چی باشه پس همین اسوس خوبه . :11():
الان عوض شد رم 2 گیگ بالستیک 1066
سی پی یو ای8400
مادر برد همون مدلی که از dfi گفته بودی سفارش دادم ببینم هست یا نه فردا جوابش میاد
اگر بود و تونستی قیمت هر مدل از DFI رو تونستی اینجا بگذاری دعا میکنم برات
نقل قول:
الان عوض شد رم 2 گیگ بالستیک 1066
سی پی یو ای8400
مادر برد همون مدلی که از dfi گفته بودی سفارش دادم ببینم هست یا نه فردا جوابش میاد
رم را گرفتی ؟ اگه گرفتی یک زنگ بزن یک چیزی را نشون بچه های انجمن بدیم ...