aadam (19-01-10), masoomiyat (19-11-09), Shahryar (19-11-09)
http://www.shahrsakhtafzar.com/mainb...r-Circuit.html برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط masoomiyat برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
aadam (19-01-10), masoomiyat (19-11-09), Shahryar (19-11-09)
HWBOT SSA Member
من هم با شهریار موافقم.
احتمالا هم خنکه و چون از فاز های دیجیتال استفاده میکنه بیشتر در اور ها استیبل باشه و راحت تر اور بشه.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مردمان به خیال این که آینده بهتر از حال است به امید آینده می نشینند اما نمی دانند که اگر دست روی دست بگذارند آینده بدتر از حال می شود
=================--------------------
سینوهه
از DFI X58 UT خیلی خوشم میاد ولی میترسم مثل این مدل DK اذیت کنه. البته این کجا و اون کجا ولی میترسم.
این مدل DK اصلن نمیتونه روی حالت XMP و دادن تایمینگ اور شه.
در مورد تعداد اسلات های رم در مادربورد فاکسکان باید اینو بگم این یکی از مسابقات دریا بود و جوابش اینه که به این علت تعدادش کم شده که چیپست فوکوس بهتری روی رم ها داشته باشه و بتونه اور خوبی روی حافظه ها اعمال کنه که فکر میکنم رکوردش 2500 در مادربورد Flaming Blade بوده در ضمن من با همین برد و پردازنده i7920 در فستیوال دریا فرکانس 4400 رو استیبل کردم و البته با دمای 63 درجه ولی نتونستم بنچمارکشو توی نت بذارم چون دسترسی نبود به هر حال زیاد مهم نیست اینقدر برای مین هزینه کنی بهتره به جای اون یک CPU Cooler V10 کولر مستر بگیری هم دمای پردازنده رو روی ایر کولینک کاهش میده و هم حافظه ها رو خنک میکنه که از هر دو طرف خیالت راحت میشه در ضمن این کولر در دما های بالا خیلی بهتر عمل میکنه چون یک صفحه جذب کننده الکترون داره که در پردازنده های i7 کاربرد خوبی از خودش نشون میده .
سایت اطلاع رسانی و فروشگاه سخت افزار WWW.P30HARDWARE.NET
ارتباط با من 09370309268 - nasiban@yahoo.com - nasiban@gmail.com
این رو هم ببینید بد نیست
http://hwbot.org/hardware/motherboar...ll%20of%20fame
aadam (19-01-10)
سلام.الان ga-x58a-ud7p بهترین انتخاب هست.460تومن هستش.usb3.0,sata3داره.4تا pci-e x16x16x16x8داره.
aadam (18-01-10)
|
|
دوست عزیز شما اگه الان بخوای سیستم رو ارتقاء بدی به نظر من اشتباه کردی .به چند علت :
اولا اگه CORE I9 تا چند ماه دیگه عرضه بشه مسلما مادربردهای منطبق با اون هم ارائه میشه که حتما کیفیت وکارایی به مراتب بیشتری نسبت مادربردهای فعلی دارند واین رو هم در نظر بگیرین که حتی با بهترین مادربرد های فعلی نمی تونین ار حداکثر کارایی CORE I9 استفاده کنین بگذریم از اینکه گفته میشه احتمالا چیپ جدید X68هم ممکنه ارائه بشه وحتی ورزن جدید چیپX58 هم ممکنه ارائه بشه
نکته بعدی اینکه مادربردهای فعلی SATA3وUSB3 ندارن یا حداکثر 2 تا اونهم در پنل پشتی دارن باز شما اگه چند وقت صبر کنی مین های جدیدتر به صورت فول USB3 ارائه میشن
از طرف دیگه شما گفتین می خواین 920 رو عوض کنین اگه می خواین مثلا 940 یا 950 بگیرین که هیچ ولی اگه می خواین همون 920 رو فقط ورژن DO بگیرین باز هم توصیه می کنم تا عید صبر کنین چون اینتل احتمالا اسفند ماه 930 رو بیرون میده که تا عید تو ایرانه
اما در نهایت اگه عجله دارین و نمی تونین صبر کنین برای مادربرد بهتون GIGABYTE - X58A-UD7 رو پیشنهاد می دم چون لاقلSATA3 و2 تا پورتUSB3 داره گارانتی اواژنگ هم خب تکلیفش معلومه
موفق باشید
آخرین ویرایش توسط aadam در تاریخ 06-02-10 انجام شده است
ذهن های بزرگ ، ایده ها را مورد بحث قرار می دهند ؛ ذهن های متوسط در مورد رویدادها صحبت می کنند ، ذهن های کوچک در مورد افراد صحبت می کنند
khalakh0b (20-01-10), masoomiyat (19-01-10)
این تاپیک رو زمانی ایجاد کردم که cpu من استپینگ C0 بود و بیشتر مشکلات و ناپایداری ها و زیاد ولتاژ دادن و ها به خاطر اون cpu بود.
الان که D0 دارم مین فعلی خیلی خوب داره کار میکنه در واقع بیشتر تقصیر پردازنده بود تا مین.
خودم هم به این نتیجه رسیدم که صبر کنم بهتره.
کاربر شهرسختافزار
سلام
من یه مادر بورد evga x58 classified از تهران به قیمت 500 میخوام بخرم وقتی هم نگاه کردم به مین دیدم فقط یه جای اسلت (مشکی )داره و من که کارت DVB دارم نمی تونم قطعه دیگری رو نصب کنم!!!
بعلاوه من کار زیادی با پورت هم دارم و این مین خروجی پورت نداره و اگه بخوام یه اسلات برای خروجی بذارم باید کارتDVB رو در بیارم.
در ضمن این مین از تکنولوژیsata3&usb3 در حال حاضر برخوردار نست و باز اگر بخواهم این مین رو به این تکنولوژی مجهز کنم جای اسلات نداره..
اون4تا اسلت قرمز رنگ فقط برای گرافیک هستند یا نه؟ میشه روی اونا یکی از این قطعات نصب کرد ؟
الان که بررسی کردم اکثر مادربوردهای سریx58 فقط یه اسلت دارند چرا اینجوریه؟
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط MaTRix_RaDManeSH برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
http://www.dfi.com.tw/portal/CM/cmpr...false&action=1
MaTRix_RaDManeSH (06-02-10)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks