درود برشما.ویندوز ده64 که خوب باشه و بدون مشکل سراغ دارید دانلود کنم؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
درود برشما.ویندوز ده64 که خوب باشه و بدون مشکل سراغ دارید دانلود کنم؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
خوب و روان کارکردن ویندوز رابطه مستقیم با کیفیت سخت افزارهای شما دارد . هرچه سخت افزار ها بروزتر و گران تر ، روان کارکردن ویندوز بیشتر.و صد البته بروز رسانی همیشگی که کیفیت ویندوز رو برای طولانی مدت حفظ میکنه + نرم افزار های پاکساز ویندوز + آنتی ویروس قانونی و معتبر .جز این باشه ویندوز به سرعت کارایی و کیفیت خودش رو از دست میده .من چند ساله از ویندوز های نوین پندار استفاده میکنم . تا به امروز در میان ویندوزهای غیر اوریجینال از همه بهتر و روان تره .حدود 15 سال پیش از چند شرکت که نرم افزار گروهی می فروختند جست وجویی کردم . گفتند ما هم از لرد (نوین پندار) میگیریم به نام خودمان منتشر میکنیم . اگر بهتر از اون شرکت باشه من تجربه نکردم و اطلاعی ندارم اما در میان ده ها سایت خوب و ضعیف بهترینه . دانلود ویندوز از سایتهای متفرقه که به رایگان وجود داره به هیچ عنوان توصیه نمیشه چرا که ایرادات فراوان دارند .
تبلیغ مجموعه لرد هدف من نبوده است . صرفاً تجربه رو بیان کردم .
آخرین ویرایش توسط P-Ravesh در تاریخ 08-10-18 انجام شده است
akbar3 (08-10-18), امیر ازادی (10-10-18)
ویندوز 10 بر خلاف اینکه میگن منابع کمتری مصرف میکنه ،، اتفاقا کمی بیشتر از ویندوز 7 و 8 مصرف داره
شما حداقل 1.5 گیگ از رم رو باید برای اجرای ویندوز 10 فرض کنید.
به هر حال دیگه امروزه باید به روز بود و تجربه جدید به دست اورد
بهترین سایتی که میتونم بهت پیشنهاد بدم با سرعت سرور بالا و همینطور راهنمای نصب و سالم بودن فایل ویندوز این سایت هستش:
و به روز هم هستش
https://soft98.ir/os/windows-10
من تازه فهمیده ام که این چشم ها برای ندیدن،این گوش ها برای نشنیدن،این زبان برای سکوت ،و این دل برای صبوری خلق شده،تا ثانیه های آخری که هستی...(اللهم صلی علی محمد وال محمد)
akbar3 (09-10-18), SajjadKhati (09-10-18)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks