WD GREEN 240GBبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط alireza_93 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای لپتاپ خیلی مناسبه . میزان مصرف باتری و شارژ هم خیلی موثره
WD GREEN 240GBبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط alireza_93 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای لپتاپ خیلی مناسبه . میزان مصرف باتری و شارژ هم خیلی موثره
alireza_93 (02-05-20), DOOM999 (02-05-20), Masih9515 (06-05-20), QR7X (05-05-20)
|
|
کاربر شهرسختافزار
ممنونم.امیدوارم به هارد عوض کردن نرسه با همون ویندوز عوض کردن درست شه.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاری که گفتم انجام بدید دوباره شات بفرستید تا ببنیم چی میشودبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط alireza_93 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
alireza_93 (02-05-20), DOOM999 (02-05-20)
کاربر شهرسختافزار
چشم حتمابرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ببخشید یه مورد دیگه.من جدیدا رم لپ تاپو از 2 گیگ عوض کردم و 4 گیگ نصب کردم.گفتم شاید از رم باشه عوضش کردم و همون قبلی رو زدم که دیدم دیگه هنگ نکرد.امکان داره از رم هم باشه؟
این هم میتونه باشه ولی هارد شما هم مشکل دارهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط alireza_93 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
رم هم باید به صورت بوت با passmark memtest تست کنید .
DOOM999 (02-05-20)
کاربر شهرسختافزار
سلام مجددبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اون کارایی که گفتین رو انجام دادم اما بازم گویا همون خطاها رو نشون میده
Capture.PNG
اما توی error scan که اسکن کردم اروری نداشت.
Capture1.PNG
آخرین ویرایش توسط alireza_93 در تاریخ 05-05-20 انجام شده است
|
|
این هارد تغییری نکرده . این هارد مناسب نصب ویندوز نیست دیگهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط alireza_93 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مشخصه با اسکن کوئیک بدسکتور رو نمیشناسه
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks