Aaron Swartz (27-06-16), apaachi (27-06-16), javaheri69 (27-06-16)
درایور جدید اینتل رو از کجا دانلود کردی ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط apaachi برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بایوسش رو از سایت ایسر بگیرید و اپدیت کنید .
Aaron Swartz (27-06-16), apaachi (27-06-16), javaheri69 (27-06-16)
از سایت driverpack solution' گرفتم (البته با سریال نامبر خود لبتاب هم از سایت ایسر درایورشو گرفتم ولی ورژنش قدیمی تر از سایت driverpack solution هست)برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بایوسم آپدیت کردم ولی نشد باز...
|
|
درایور پک نصب نکنید . تمام مشکلات به خاطر همین درایور پک هست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط apaachi برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
درایور رو بر اساس پردازنده با فندق شکن از سایت اینتل دانلود کنید .
اون درایور پک باعث میشه کار سویچ درست انجام نشه .
Aaron Swartz (27-06-16), abbasghamary (25-08-17), apaachi (27-06-16)
دقیقاً درست گفتینبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مشکل نصب درایورا با راهنمایی شما حل شد و کنترب پنل ها درست بالا میاد ولی این enable های لعنتی دست از سر من بر نمیداره
باید درایور هایی که با درایور پک نصب شده را دوباره با ddu پاک میکردید .
اول درایور اینتل که از سایت اینتل گرفتی رو نصب کنی و بعد amd
Aaron Swartz (27-06-16), apaachi (27-06-16)
توی کنترل پنل amd هم این تغییرات رو بدهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
PowerPlay - Set Plugged In and Battery to Maximum Performance. Click Apply
Graphics > 3D and move the slider across to Performance so it is set for Optimal Performance. Click Apply
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Aaron Swartz (27-06-16), abbasghamary (24-08-17), apaachi (27-06-16)
Aaron Swartz (27-06-16), apaachi (28-06-16)
اولاً اینکه خیلی ممنون بابت راهنمایی هاتون من امروز خیلی مزاحم شما شادم شما هم با شکیبایی پاسخ دادین ولی گویا طلسم شده لپتاپمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
وبعد اینکه من تمام تنظیماتی که فرمودین رو انجام دادم (البته شکل و شمایل تصویری که شما گذاشتین با کنترل پنل من فرق میکنه ) ولی باز هم نشد
یه نکته ی مشکوک اینه که وقتی روی قسمت display کنترل پنلم کلیک میکنم چیزی نشون نمیده (مثل تصویر)
راستی ! نباید داخل کنترل پنل intel تغییری بدم!؟
آیا فقط واسه pes این مشکل هست یا واسه بقیه بازی ها هم اینجوری باید عذاب بکشم ؟
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
هر بازی رو اگر مشکل داشتید تو کنترل پنل بگذارید روی های پرفورمنس . PES بدین شکل هست . حتی اگر هم ارور بده تو بازی درست سویچ میشه . این ایراد PES هست .PES2016 این مشکل روندارهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط apaachi برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
باسلام من لپ تاپم Lenovo G50-45 هستش ویندوز 10 ریختم و درایور هارو از خود سایت لنوو گرفتم الان PES2016 نصب کردم بدجور لگ میزنه توی تنظیمات بازی هم دوتاچیز رو نمیشناسه ... چیکار کنم؟؟ ایمیل کنید جوابتون روبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
- - - Updated - - -
باسلام من لپ تاپم Lenovo G50-45 هستش ویندوز 10 ریختم و درایور هارو از خود سایت لنوو گرفتم الان PES2016 نصب کردم بدجور لگ میزنه توی تنظیمات بازی هم دوتاچیز رو نمیشناسه ... چیکار کنم؟؟ ایمیل کنید جوابتون روبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks