پاسخ: نشناختن کارت گرافیک amd لبتاپ با وجود نصب آخرین ورژن درایور و سوئیچ نشدن آن
نقل قول:
دوباره نصب کردم کنترل پنلش اومد ولی هنووووز enable:1. (12):
درایور جدید اینتل رو از کجا دانلود کردی ؟
بایوسش رو از سایت ایسر بگیرید و اپدیت کنید .
پاسخ: نشناختن کارت گرافیک amd لبتاپ با وجود نصب آخرین ورژن درایور و سوئیچ نشدن آن
نقل قول:
درایور جدید اینتل رو از کجا دانلود کردی ؟
بایوسش رو از سایت ایسر بگیرید و اپدیت کنید .
از سایت driverpack solution' گرفتم (البته با سریال نامبر خود لبتاب هم از سایت ایسر درایورشو گرفتم ولی ورژنش قدیمی تر از سایت driverpack solution هست)
بایوسم آپدیت کردم ولی نشد باز...
نقل قول:
از سایت driverpack solution' گرفتم (البته با سریال نامبر خود لبتاب هم از سایت ایسر درایورشو گرفتم ولی ورژنش قدیمی تر از سایت driverpack solution هست)
بایوسم آپدیت کردم ولی نشد باز...
درایور پک نصب نکنید . تمام مشکلات به خاطر همین درایور پک هست .
درایور رو بر اساس پردازنده با فندق شکن از سایت اینتل دانلود کنید .
اون درایور پک باعث میشه کار سویچ درست انجام نشه .
نقل قول:
درایور پک نصب نکنید . تمام مشکلات به خاطر همین درایور پک هست .
درایور رو بر اساس پردازنده با فندق شکن از سایت اینتل دانلود کنید .
اون درایور پک باعث میشه کار سویچ درست انجام نشه .
دقیقاً درست گفتین
مشکل نصب درایورا با راهنمایی شما حل شد و کنترب پنل ها درست بالا میاد ولی این enable های لعنتی دست از سر من بر نمیداره
باید درایور هایی که با درایور پک نصب شده را دوباره با ddu پاک میکردید .
اول درایور اینتل که از سایت اینتل گرفتی رو نصب کنی و بعد amd
نقل قول:
باید درایور هایی که با درایور پک نصب شده را دوباره با ddu پاک میکردید .
اول درایور اینتل که از سایت اینتل گرفتی رو نصب کنی و بعد amd
توی کنترل پنل amd هم این تغییرات رو بده
PowerPlay - Set Plugged In and Battery to Maximum Performance. Click Apply
Graphics > 3D and move the slider across to Performance so it is set for Optimal Performance. Click Apply
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
این هم راهنمای سایت HP
1 :تعداد فایل پیوست
اولاً اینکه خیلی ممنون بابت راهنمایی هاتون من امروز خیلی مزاحم شما شادم شما هم با شکیبایی پاسخ دادین ولی گویا طلسم شده لپتاپم
وبعد اینکه من تمام تنظیماتی که فرمودین رو انجام دادم (البته شکل و شمایل تصویری که شما گذاشتین با کنترل پنل من فرق میکنه ) ولی باز هم نشد
یه نکته ی مشکوک اینه که وقتی روی قسمت display کنترل پنلم کلیک میکنم چیزی نشون نمیده (مثل تصویر)
راستی ! نباید داخل کنترل پنل intel تغییری بدم!؟
آیا فقط واسه pes این مشکل هست یا واسه بقیه بازی ها هم اینجوری باید عذاب بکشم ؟
نقل قول:
اولاً اینکه خیلی ممنون بابت راهنمایی هاتون من امروز خیلی مزاحم شما شادم شما هم با شکیبایی پاسخ دادین ولی گویا طلسم شده لپتاپم
وبعد اینکه من تمام تنظیماتی که فرمودین رو انجام دادم (البته شکل و شمایل تصویری که شما گذاشتین با کنترل پنل من فرق میکنه ) ولی باز هم نشد
یه نکته ی مشکوک اینه که وقتی روی قسمت display کنترل پنلم کلیک میکنم چیزی نشون نمیده (مثل تصویر)
راستی ! نباید داخل کنترل پنل intel تغییری بدم!؟
آیا فقط واسه pes این مشکل هست یا واسه بقیه بازی ها هم اینجوری باید عذاب بکشم ؟
هر بازی رو اگر مشکل داشتید تو کنترل پنل بگذارید روی های پرفورمنس . PES بدین شکل هست . حتی اگر هم ارور بده تو بازی درست سویچ میشه . این ایراد PES هست .PES2016 این مشکل رونداره
باسلام من لپ تاپم Lenovo G50-45 هستش ویندوز 10 ریختم و درایور هارو از خود سایت لنوو گرفتم الان PES2016 نصب کردم بدجور لگ میزنه توی تنظیمات بازی هم دوتاچیز رو نمیشناسه ... چیکار کنم؟؟ ایمیل کنید جوابتون روبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
- - - Updated - - -
باسلام من لپ تاپم Lenovo G50-45 هستش ویندوز 10 ریختم و درایور هارو از خود سایت لنوو گرفتم الان PES2016 نصب کردم بدجور لگ میزنه توی تنظیمات بازی هم دوتاچیز رو نمیشناسه ... چیکار کنم؟؟ ایمیل کنید جوابتون روبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]