پاسخ: نشناختن کارت گرافیک amd لبتاپ با وجود نصب آخرین ورژن درایور و سوئیچ نشدن آن
نقل قول:
باسلام من لپ تاپم Lenovo G50-45 هستش ویندوز 10 ریختم و درایور هارو از خود سایت لنوو گرفتم الان PES2016 نصب کردم بدجور لگ میزنه توی تنظیمات بازی هم دوتاچیز رو نمیشناسه ... چیکار کنم؟؟ ایمیل کنید جوابتون رو
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
- - - Updated - - -
باسلام من لپ تاپم Lenovo G50-45 هستش ویندوز 10 ریختم و درایور هارو از خود سایت لنوو گرفتم الان PES2016 نصب کردم بدجور لگ میزنه توی تنظیمات بازی هم دوتاچیز رو نمیشناسه ... چیکار کنم؟؟ ایمیل کنید جوابتون رو
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
1-درایور اینتل را طبق پردازنده از سایت اینتل بگیرید
2- درایور amd را هم مدلشو بگید تا لینک بدم
3-درایورهایی که نصب کردی با ddu حذف کنید .
2 :تعداد فایل پیوست
پاسخ: نشناختن کارت گرافیک amd لبتاپ با وجود نصب آخرین ورژن درایور و سوئیچ نشدن آن
سلام من علی هستم
من چنئ وقتی هست لبتاب ASUS N551ZU رو خرید داری کردم
سخت افزار این لبتاب تمام AMD هست.
ولی بین دو گرافیکش تو بازی ها سوئیچ نمی کنه و برای کار های گرافیکی مثل متورهای گرافیکی هم مشکل داره. من از UE4 استفاده می کنم و شدید لگ دارم .
سخت افزار
upu : fx 7600p 12cor
GPU 1: R9 280x 4GB GDDr5
Gpu2 : R7primer
Ram : 16GB
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
نقل قول:
سلام من علی هستم
من چنئ وقتی هست لبتاب ASUS N551ZU رو خرید داری کردم
سخت افزار این لبتاب تمام AMD هست.
ولی بین دو گرافیکش تو بازی ها سوئیچ نمی کنه و برای کار های گرافیکی مثل متورهای گرافیکی هم مشکل داره. من از UE4 استفاده می کنم و شدید لگ دارم .
سخت افزار
upu : fx 7600p 12cor
GPU 1: R9 280x 4GB GDDr5
Gpu2 : R7primer
Ram : 16GB
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
برای مشکلتون تاپیک جداگانه بزنید . تاپیک قفل میشه .