با سلام
میخوام ویندوز لپ تاپ رو عوض کنم هر چه کردم از طریق بوت نمیاد بالا . دی وی دی اکسترنال گذاشتم شناسایی نشد بایوس آپدیت کردم باز همان مشکل، ویندوز لپ تاپ ویندوز 8
با تشکر
با سلام
میخوام ویندوز لپ تاپ رو عوض کنم هر چه کردم از طریق بوت نمیاد بالا . دی وی دی اکسترنال گذاشتم شناسایی نشد بایوس آپدیت کردم باز همان مشکل، ویندوز لپ تاپ ویندوز 8
با تشکر
|
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط setam برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگر همه مسیرها را آزمایش فرمودید و به نتیجه نرسیدید بوت از طریق فلش را آزمایش کنید
شما میتونید از dvd نسب ویندوز یک فلش بوت ایبل بسازید و با آن اقدام به نصب ویندوز بفرمائید
گوگل کنید کلی مطلب در این مورد پیدا خواهید کرد
setam (17-07-13)
سلام
از این طریق هم امتحان کردم جواب نداد
nima_hl (16-07-13)
توی بایوس تعریف کردید که از روی dvd یا فلش سیستم بوت بشه ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط setam برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
setam (17-07-13)
آره دوست عزیز
در بایوس به دنبال گزینه uefi boot بگردید و دیسیبلش کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط setam برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
به احتمال زياد Cd يا Dvd ويندوز خش شديد نداره كه توسط دي وي دي رايتر خونده نميشه؟؟؟؟
setam (17-07-13)
موقعه روشن شدن با کلیدهای سری f بوت رو تعیین کن
setam (17-07-13)
سلام دوستان ممنون میشم اگه کمکم کنید
من لپ تاپ توشیبا Satellite Pro L850 دارم دیروز من ویندوز ۷ نصب کردم و درایور ها رو نصب کردم ولی وایرلس ولن کار نمیکنه وپیغام نصب درایور میده .من چند دفعه این درایور دانلود ونصب کردم باز هم همین پیغام میده لطفا کمکم کنید۰
دوست عزیز دلیل اصلی اینه که بایوس لپتاپ شما در مود UEFI هست که فقط ویندوز ۸ از سری ویندوزها اون رو می شناسه. شما باید مود بایوس رو به حالت قدیمی عوض کنید. برای این کار: برید به bios. تب security.و secure boot رو غیر فعال کنید. بعد برید به تب advanced. بعد system configuration و boot mode رو به csm تغییر بدید. امیدوارم که مشکلتون حل شده باشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط setam برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
amsane (27-11-19)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks