برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط alireza_93 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نمیدونم . با هر کدوم راحتید . من فایروال های چندانی رو آزمایش نکردم . خودم خیلی وقته از فایروال آنتی ویروس پادویش استفاده میکنم که خریدنی هه. هر پروسه ای که دسترسی شو مدیریت میکنین ، بکنین . فقط دسترسی پروسه ی svchost را هر چند بار که درخواست کرد ، بصورت کامل بدین وگرنه اتصال اینترنت تون ممکنه دچار اختلال بشه.
در net balancer ، توی منوی statistic گزینه ی total را بزنید . بازه ی زمانی مورد نیازتون را انتخاب کنید (در صورت لزوم ، از دو لیست کشویی زیرش هم میتونید استفاده کنید) . سر آخر هم دکمه ی show me را بزنید .
بعد قسمت سبز (اطلاعات دانلود) یا قرمز (اطلاعات آپلود) را که کلیک کنید ، لیست ریز نرم افزارها با میزان حجمی که استفاده کردن را میاره (حتی در حد بایت هم که باشن) . اگه دیدین other را خیلی زد (مثل همون 60 مگ که گفته بودین) ، از قسمت لیست کشویی show ، گزینه ی minutes و در صورت لزوم seconds را انتخاب کنید (گزینه ی seconds خیلی دیگه ریز میکنه . شاید گمراه بشین)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks