سلام دوباره
میخواسم بپرسم اگه بخوام کارت گرافیکم رو اپدیت کنم قبلی رو باید حذف کنم با اگه همین طور نصب کنم رو اون میره و جایگزین میشه
کاربر شهرسختافزار
سلام دوباره
میخواسم بپرسم اگه بخوام کارت گرافیکم رو اپدیت کنم قبلی رو باید حذف کنم با اگه همین طور نصب کنم رو اون میره و جایگزین میشه
|
|
باید با نرم افزار ddu فعلی انیستال بشه . سیستم رو ریست کنید و جدید رو نصب کنید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط 15311531 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
این مشکلات از کجاست
یکی برنامه net
یکی هم کارت گرافیک amd اروراشون برای چیه؟؟؟http://uupload.ir/files/zo0y_img_20160112_155250.jpg
http://uupload.ir/files/bktz_img_20160112_155709.jpg
کاربر شهرسختافزار
تازه ویندوز رو نصب کرده الانم جدید ترین اپدیت رو ریخته بازم باید ddu کار کنه
کاربر شهرسختافزار
دوست من سوالتون واضح نیست اگه تازه ویندوز نصب کردین باید درایورکارت گرافیکی رو نصب کنید دیگه احتیاجی به استفاده از نرم افزار ddu نیست ولی زمانی که روی ویندوز درایور نصب شده باشه شما برای اینکه درایور جدید نصب کنید میتونید از نرم افزار ddu استفاده کنید و درایور قبلی رو کامل پاک کنید و درایور جدید رو نصب کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط 15311531 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
کاربر شهرسختافزار
من لبتاب g550 jx دارم ویندوز 81 باطیرشم تازه بردم نمایندگی عوض کردم اما بیشتر از 88 درصد شارژ نمیشه چراغ پایین لب تاب که برای باطری هست موقع به شارژ زدن قرمزه چی کار کنم؟؟؟
ممنون
این برنامه رو نصب کنبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط 15311531 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Power4Gear Hybrid Utility
کاربر شهرسختافزار
اینم نصب کرده بودم
ولی ......
ولی ... ؟!؟؟!؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط 15311531 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks