متاسفانه فن برای این مدل اصلا نیست!!!! این سایت و سایتای دیگه گشتم نبود...! :(برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بله از سایت زیر میتونید تهیه کنید.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ardj75 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کا٠پÛÙØªØ±Ø§ÙÙ:ب ²Ø±Ú¯ØªØ±ÛÙ ÙÚ©Ø§Ù ÙØªØ±ÛÙ ÙØ§Ø±Ø¯Ú©ÙÙØ¯Ù ÙØ·Ø¹Ø§Øª ÙÙØª بÙÚ© ÙØªØ¨Ùت
- - - Updated - - -
بله از سایت زیر میتونید تهیه کنید.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ardj75 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کا٠پÛÙØªØ±Ø§ÙÙ:ب ²Ø±Ú¯ØªØ±ÛÙ ÙÚ©Ø§Ù ÙØªØ±ÛÙ ÙØ§Ø±Ø¯Ú©ÙÙØ¯Ù ÙØ·Ø¹Ø§Øª ÙÙØª بÙÚ© ÙØªØ¨Ùت
متاسفانه فن برای این مدل اصلا نیست!!!! این سایت و سایتای دیگه گشتم نبود...! :(برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
بعضی از مدلها مشترک هستند تماس بگیرید باهاشون راهنمایتون میکنند که کدوم رو سفارش بدید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ardj75 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ardj75 (25-09-15)
کاربر شهرسختافزار
سلام
من یه لپ تاپ asus k46c دارم که حدود یک ماه پیش دیر بوت میشد و گاهی هم اصلا روشن نمیشد.
امروز صبح که خاموشش کردم دیگه کلا هر کار کردم روشن نشد.
زمانیکه باطری رو ازش جدا میکنم و دوباره وصل میکنم یا کابل برقشو وصل میکنم و دکمه پاور رو میزنم چراغ دکمه پاور روشن میشه و ثابت میمونه فن هم کار میکنه ولی روشن نمیشه
و زمانی که دکمه پاور رو نگه.میدارم تا خاموش بشه و دوباره دکمه پاور رو میزنم چراغ دکمه پاور روشن میشه و بعد از سه ثانیه چراغ وای فای چشمک میزنه و بلافاصله چراغ پاور خاموش میشه
لطفا بفرمایید مشکل چیه
یک فایل word توش دارم که پایان نامه س و خیلی براش زحمت کشیدم و تا چند روز دیگه باید تحویل استاد بدم
اگه میشه کاری کرد زودتر جواب بدین لطفا
آخرین ویرایش توسط Mostafapoortahan در تاریخ 17-05-16 انجام شده است
مشکل سخت افزاری هست . این که مشکل از کدام از قطعه هست فقط با تست دستگاه میشه فهمید . باید دستگاه را ببرید تعمیرکار نشون بدید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mostafapoortahan برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks