پاسخ: مشکلات لپتاپ ASUS K46CB
نقل قول:
دادم لپتاپ رو به پسر عموم که مدرک تعمیر لپتاپ داره باز کرد و کاشف به عمل اومد فن کلا کار نمیده و خرابه و داغ کردن بخاطر همینه که فن کلا تعطیله اصلا! حالا نمیدونم سرعت کم هم به همین دلیله یا نه یا اصلا ربطی داره؟
سایتی هست که بتونم فن رو سفارش بدم برام بفرستن؟ ممنون میشم پخ کنین...!
بله از سایت زیر میتونید تهیه کنید.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
- - - Updated - - -
نقل قول:
دادم لپتاپ رو به پسر عموم که مدرک تعمیر لپتاپ داره باز کرد و کاشف به عمل اومد فن کلا کار نمیده و خرابه و داغ کردن بخاطر همینه که فن کلا تعطیله اصلا! حالا نمیدونم سرعت کم هم به همین دلیله یا نه یا اصلا ربطی داره؟
سایتی هست که بتونم فن رو سفارش بدم برام بفرستن؟ ممنون میشم پخ کنین...!
بله از سایت زیر میتونید تهیه کنید.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
متاسفانه فن برای این مدل اصلا نیست!!!! این سایت و سایتای دیگه گشتم نبود...! :(
نقل قول:
متاسفانه فن برای این مدل اصلا نیست!!!! این سایت و سایتای دیگه گشتم نبود...! :(
بعضی از مدلها مشترک هستند تماس بگیرید باهاشون راهنمایتون میکنند که کدوم رو سفارش بدید .
سلام
من یه لپ تاپ asus k46c دارم که حدود یک ماه پیش دیر بوت میشد و گاهی هم اصلا روشن نمیشد.
امروز صبح که خاموشش کردم دیگه کلا هر کار کردم روشن نشد.
زمانیکه باطری رو ازش جدا میکنم و دوباره وصل میکنم یا کابل برقشو وصل میکنم و دکمه پاور رو میزنم چراغ دکمه پاور روشن میشه و ثابت میمونه فن هم کار میکنه ولی روشن نمیشه
و زمانی که دکمه پاور رو نگه.میدارم تا خاموش بشه و دوباره دکمه پاور رو میزنم چراغ دکمه پاور روشن میشه و بعد از سه ثانیه چراغ وای فای چشمک میزنه و بلافاصله چراغ پاور خاموش میشه
لطفا بفرمایید مشکل چیه
یک فایل word توش دارم که پایان نامه س و خیلی براش زحمت کشیدم و تا چند روز دیگه باید تحویل استاد بدم
اگه میشه کاری کرد زودتر جواب بدین لطفا
نقل قول:
سلام
من یه لپ تاپ asus k46c دارم که حدود یک ماه پیش دیر بوت میشد و گاهی هم اصلا روشن نمیشد.
امروز صبح که خاموشش کردم دیگه کلا هر کار کردم روشن نشد.
زمانیکه باطری رو ازش جدا میکنم و دوباره وصل میکنم یا کابل برقشو وصل میکنم و دکمه پاور رو میزنم چراغ دکمه پاور روشن میشه و ثابت میمونه ولی روشن نمیشه
و زمانی که دکمه پاور رو نگه.میدارم تا خاموش بشه و دوباره دکمه پاور رو میزنم چراغ دکمه پاور روشن میشه و بعد از سه ثانیه چراغ وای فای چشمک میزنه و بلافاصله چراغ پاور خاموش میشه
لطفا بفرمایید مشکل چیه
مشکل سخت افزاری هست . این که مشکل از کدام از قطعه هست فقط با تست دستگاه میشه فهمید . باید دستگاه را ببرید تعمیرکار نشون بدید .