سلام دوستان عزیز
من به تازگی یه لپ تاپ خربد مدل asus x441uv رم 8 پردازنده i5 گرافیک 2
مشکلی که دارم اینکه وقتی میخوام با کابل کت 6 اطلاعاتی انتقال بدم سرعت انتقالم بیشتر 12 mb نمیشه علتش چیه؟ تو مشخصات لپ تاپ هم زده 10/100/1000 برای سرعت لن
کاربر شهرسختافزار
سلام دوستان عزیز
من به تازگی یه لپ تاپ خربد مدل asus x441uv رم 8 پردازنده i5 گرافیک 2
مشکلی که دارم اینکه وقتی میخوام با کابل کت 6 اطلاعاتی انتقال بدم سرعت انتقالم بیشتر 12 mb نمیشه علتش چیه؟ تو مشخصات لپ تاپ هم زده 10/100/1000 برای سرعت لن
|
|
سلام دوست عزیزبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mehdiace برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خیلی دقیق ننوشتید اما فکر میکنم منظورتون سرعت انتفال 12 مگابایت بر ثانیه هست.
سرعت های نوشته شده در مشخصات دستگاه اعدادی به بیت هستن یعنی 10-100-1000 مگابیت در ثانیه
سرعت انتقال شما برای تبدیل به مگابیت باید در 8 ضرب بشه که میشه 96 مگابیت در ثانیه و تقریبا سرعت استاندارد اکثر روترهای معمولی هست
برای استفاده از استاندارد گیگابیت از سلامت کابل و کانکتور های دوطرف اطمینان پیدا کنید، درایورهای کارت شبکتون رو آپدیت کنید (اگر موجود هست) و اطمینان حاصل کنید دوطرف کارت شبکه ها یا روتر از استاندارد گیگابیت پشتیبانی میکنن
در صورتی که این شرایط فراهم باشه کانکشنتون به صورت خودکار باید با سرعت 1gbps کانکت بشه
M A H R A D (05-09-17), M.T.N.8 (05-09-17), mehdiace (05-09-17)
کاربر شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Dark Devil برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام دوست عزیز همه این شرایط چک کردم اما جوب نداد
حتی درایور شبکه از خود سایت ایسوس دانلود کردم و نصب کردم اما همچنان 12mb بیشتر نمیده
با لپ تاپ asus n56j تست کردم 90mb سرعت داد اما تو این لپ تاپ بیشتر از 12 نمیده
به نظرتون مجدد ویندوز نصب کنم(الان 10 نصب هستش ، 7 نصب کنم) درست میشه؟
اگر با همین کابل لپ تاپ دیگرو به یک دستگاه یکسان وصل کردید و سرعت گیگابیت دارید راهکار خاصی ندارهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mehdiace برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگر به سلامت ویندوز اطمینان ندارید میتونین عوض کنین ولی در شرایطی که همه قطعات یکسان سرعت گیگابیت دارند و فقط لپ تاپ عوض میشه سرعت پایین میاد احتمال خرابی پورت RJ-45 خود لپتاپ هم هست (بعضی وقت ها اکسید سطحی پین ها یا کج شدن و یا گیرکردن اونها در قسمت بالایی و ننشستن روی سوکت امکان ایجاد همچین مشکلی رو زیاد میکنن)
به عنوان راهکار آخر روی کانکشنتون Right Click کنید و از منوی Properties روی Configure کلیک کنید از تب Advanced به دنبال گزینه Speed & Duplex در زیر مجموعه Property بگردید و مقدارش رو از Auto Negotiation به 1GBPS تغییر بدید و همین کار رو برای دستگاه مقصد هم انجام بدید اگر باگ نرم افزاری باشه شاید با این روش برطرف بشه
mehdiace (10-09-17)
کاربر شهرسختافزار
سلام دوست عزیزبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Dark Devil برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
انجام دادم اصلا گزینه 1GB نداره
بردمش گارانتی ببینم چی میشه
گاهی با نصب درایور خود realtek وضعیت بهتر میشه . هم برای ساند ولن realtek اخرین درایور را از سایت سازنده دریافت و نصب کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mehdiace برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
البته ساند مربوط به مورد شما نبود و کلا عرض کردم
|
|
اگر درایور نصب هست و این گزینه نیست یعنی ساپورت نمیکنهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mehdiace برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
البته در Review های این لپتاپ ذکر شده 10/100/1000 ولی به این موضوع دقت کنید بعضی مدل های موبایل یا لپتاپ و خیلی دیگر از وسایل به سفارش منطقه ای تولید میشن و ممکنه چیپ Lan مدل شما اونی نباشه که در سایت های Review خارجی هست
mehdiace (11-09-17)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks