سلام دوست عزیزبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Dark Devil برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
انجام دادم اصلا گزینه 1GB نداره
بردمش گارانتی ببینم چی میشه
کاربر شهرسختافزار
سلام دوست عزیزبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Dark Devil برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
انجام دادم اصلا گزینه 1GB نداره
بردمش گارانتی ببینم چی میشه
گاهی با نصب درایور خود realtek وضعیت بهتر میشه . هم برای ساند ولن realtek اخرین درایور را از سایت سازنده دریافت و نصب کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mehdiace برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
البته ساند مربوط به مورد شما نبود و کلا عرض کردم
کاربر شهرسختافزار
این کارو کردم حتی بایوس هم آپدیت کردم اما جواب ندادبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
رفتم گارانتی گفت شاید ساپورت نمیکه گفتم مگه میشه لپ تاپ 5 سال پیش ساپورت میکنه اینم لپ تاپ ضعیفی نیست که بگیم ساپورت نمیکه انگار گوشی جدید تقریبا خوب به بالا بیاد 4g ساپورت نکنه
تو سایت ایسوس رفتم نزده بود اصلا ساپورت میکنه یا نه اما سایت های دیگه مثل دیجی و یا سایت های خارجی زده بودن میکنه
AMD>INTEL (11-09-17)
اگر درایور نصب هست و این گزینه نیست یعنی ساپورت نمیکنهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mehdiace برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
البته در Review های این لپتاپ ذکر شده 10/100/1000 ولی به این موضوع دقت کنید بعضی مدل های موبایل یا لپتاپ و خیلی دیگر از وسایل به سفارش منطقه ای تولید میشن و ممکنه چیپ Lan مدل شما اونی نباشه که در سایت های Review خارجی هست
mehdiace (11-09-17)
کاربر شهرسختافزار
بنا به review های سایت ها میشه کاری کرد تعویض کرد؟ چون من بنا به اون review خربد کردمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Dark Devil برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تو خود سایت ایسوس چرا نزده؟ تو سایت های خارجی هست اما تو ایسوس نزده اگر بتونم از سایت خود ایسوس ثابت کنم حتما تعویض میشه
متاسفانه من هم در سایت خود ایسوس و حتی Manual لپتاپتون چیزی پیدا نکردمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mehdiace برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اما برای مدل های مشابه اعداد متغییره
مثلا X541UV سرعت 10/100 هست و X556UQ با سرعت 1000 که نشون میده متاسفانه برای این رنج از چیپ های مختلفی استفاده شده
mehdiace (12-09-17)
کاربر شهرسختافزار
من حتی تو یه سایت خارجی دیدم همین مدل سری i3 زده 100 اما سری i5 زده 1000برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Dark Devil برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مگه میشه اخ لپ تاپ های الان از 1000 پشتیبانی نکنن؟
اگر خیلی مهم هست سرعت انتقال اطلاعاتتون از تبدیل USB به اترنت هم میتونین استفاده کنین تبدیل های USB3 سرعت 1gbps رو میتونن ارایه بدنبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mehdiace برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks