سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ho3einsa برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این چه طرز صحبت کردن هست؟
شما بفرمایید کحای مطلب تون تا قبل این پست تون ، گفتید نسخه های درایور و ویندوز و بازی هاتون به آخرین نسخه آپدیت هست یا نه؟
کجا گفتید که مطمئن هستید که این موارد سالم هستن؟
کجا درباره ی تنظیمات power option و بقیه ی مواردی که گفتم ، توضیح داده بودید؟
شما توی کدهای لانچر برنامه هستید که بدونید هر چی نیاز باشه را نصب میکنه یا نه؟ یا لانچر بازی های کرکی این طور نیستن؟
یه بررسی بکنید ببینید چقدر از بازی های کرکی ، این مورد را دارن و ربطی به اورجینال بودن یا نبودن شون نداره .
دوست عزیز ، اگه فکر میکنید ما وقت اضافه داریم که برای توضیحات خرج کنیم ، اتفاقا همین پست ها را با شک و تردید با خودم گذاشتم (که میدونستم یه پست بدم ، پست های بعدی را باید سریالی بدم) . و به هیچ عنوان وقت اضافی ندارم .
انگار توضیحات را کامل نمیخونید.
بستگی به درایورهاتون داره که چه گزینه ای بیاره . بعضی ها گزینه ی Ultimate Performance هم دارن .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ho3einsa برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ربطی به کامل بودن یا نبودن نداره .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ho3einsa برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ربط به کاربرد نرم افزار داره .
after burner برای اورکلاک و گیمرها طراحی شد . اغلب ، اطلاعات مورد نیاز این دسته از کاربران را فراهم میکنه .
چقدر درباره ی چیزهایی که احاطه ندارین ، نظر قطعی میدین؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ho3einsa برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
حداقل بپرسید که این طور هست یا نه .
شما نه طراح نرم افزار و بازی هاشون بودین و نه در شرایط مختلف ، با سخت افزارها و نرم افزارهای مختلف تست کردین که نظر قطعی میدین .
در بقیه ی بازی های قالبا غیر استراتژیک ، ریزولیشن 4K و تنظیمات Ultra بذارید و فرضا 20 تا بازی مختلف از این نوع را تست کنید و در مجموع شون ، بصورت میانگین ببینید لود cpu تون چقدر میشه و آیا 100 درصد میشه؟
در ریزولیشن های پایین تر هم تست کنید که لودش 100 درصد میشه و اغلب چقدر هست .
من که اشاره و بولد هم کردم که به احتمال زیاد مشکل از نکته ی 3 (نیاز به کلاک بالا در این بازی) هست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ho3einsa برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اون قضیه ی دما را به عنوان نه راهکار کلی بلکه به عنوان نکته ی جانبی گفتم .
cpu ، فرکانس خوبی حداقل در لپتاپ داره . بالاتر از این هم حداقل در لپتاپ که بعیده بره .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ho3einsa برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اما باز هم به عنوان نکته ی جانبی ، گاها افت شدید فرکانس (مخصوصا در cpu5 مشهوده) دارین که احتمال داره بخاطر همین قضیه ی افزایش دما بوده باشه (نه اینکه راهکاری برای حل این مشکل تون باشه ولی در کل حواست تون بهش باشه و بهتره که راهکاری برای کاهش دما برای حل این مشکل بیندیشین) .
در کل ، به احتمال زیاد ، این بازی ، پردازش بسیار سنگینی داره (نه اینکه تعداد هسته براش مهم باشه بلکه فرکانس هسته براش مهمه که البته بقیه ی بازی ها هم همینطورن اما بقیه ی بازی ها در این فرکانس ، خیلی بیشتر از 43 فریم میدن که در تست 99% از مواقع تون ، این طور بود) .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ho3einsa برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نهایتا اگه واسه ی این قضیه باشه ، فقط راهش اورکلاک کردن هست .
موفق باشید .

Bookmarks