اول اینکه این فقط یکی از موردی که گفتم ، بود . خیلی های دیگه را هم گفتم (از آپدیت رسمیِ درایور تا آپدیت سیستم عامل که از سایت معتبر تهیه بشه تا آپدیت بازی و اطمینان از سالم بودن همه ی اونها و جریان قدیمی و جدید بودن بازی و سازگاری شون با سیستم عامل) و همچنین بقیه ی قضایا که گفتم .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ho3einsa برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوما ، اصلی بودن بازی ، میتونه ربط نداشته باشه . نهایتا اینکه فرضا امکان وجود باگی توی همون نسخه ی اصلی هم باشه که رفع نشده باشه .
شما همین بازی را حذف کنید و نسخه ی کرکی (از سایت معتبر ایرانی) را دانلود و نصب کنید ببینید اون هم مشکل داره یا نه (آخرین نسخه ی پایدار باشه) .
نرم افزارهای جانبی هم که برای اجرای بازی نیازه هم آخرین نسخه شو نصب کنید .
همچنین نسخه ی 11 ئه Directx را که بصورت پیش فرض در ویندوز 10 نصب نیست را هم حتما نصب کنید .
-----------
** سوما ، طبق لینک زیر :
Fifa 22 High CPU usage low GPU usage : FIFA (reddit.com)
خیلی ها با این بازی ، این مشکل را داشتند .
که میگن بخاطر اینه که این بازی ، خیلی به cpu وابسته هست (دقت کنید که به فرکانس cpu مربوط میشه . نه به تعداد هسته های cpu) .
که در نتیجه (و طبق گفته ی اونها) ، راهش فقط اورکلاک کردن پردازنده هست که طبق شرایط شما که توی همین حالت هم دمای پردازنده تون تا بیش از 90 درجه میره ، نباید این کار را کنید .
البته لینک زیر به عنوان راهکار اشاره شده و میتونید تست کنید . اما اگه مشکل از فرکانس باشه ، این راهکارها چندان جوابگو شاید نباشه (ولی در حد تست کردن ، میتونید تست کنید) :
Fix: FIFA 23 Low FPS Drops on PC | Increase Performance (getdroidtips.com)
-------
اطلاعات فرکانس پردازنده تون هم که توی اون نمودارها نبود .
البته من نمیدونم که تنظیمات power option را در ویندوز ، روی چی گذاشتید . روی balance یا حداکثر ، روی High Performance بذارید (بالاتر نذارید چون ممکنه دما خیلی بالا بره و یه دفعه پردازنده مجبور به کاهش شدید فرکانس برای خنک کردن کنه که باعث گلوگاه دمایی بشه) .
من بودم ، شخصا بخاطر این موضوع ، بیشتر از balance نمیذاشتم مگر اینکه با کولر یا روشی ، بتونم دما را مهارش کنم .
after burner اطلاعات محدود به اشتراک میذاره؟!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ho3einsa برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برید در تنظیماتش بگردید .
در همون صفحه ی اصلی اش هم که عکس گذاشتید ، اسکرول را پایین بکشید ، گزینه های بیشتری وجود داره .
بالاخره در این عکس هایی که گذاشتید ، صرفا باز هم مشکل از لود پایین gpu هست (که به 50 درصد هم نمیرسه) .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ho3einsa برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
که احتمالا طبق همون لینک ، مشکل از فرکانس پردازنده تون (یا نیاز بالای فرکانس در این بازی هست که احتمالا با این دما ، افزایش فرکانس پردازنده تون میسر نیست) .
اگه منظورتون از تمام قدرت cpu ، لود پردازنده هست ، ربطی به این نداره .
لود پردازنده ، نشون دهنده ی تعداد هسته های مشغول بوده اش هست . اغلب بازی های غیر استراتژیک ، میانگین و معمولا (در اغلب اوقات شون) حدودا 6 هسته استفاده میکنن .
بله انگار باید بیخیال فیفا در لپتاپ تون بشید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ho3einsa برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
گیمر pc میگیره . از لحاظ دما و قدرت و ارتقاء و ... بهتره .
Bookmarks