با سلام و عرض خسته نباشید خدمت شما ، من لپ تاپ رو بردم برا تعمیر ، کنار خودم هم کامل لپ تاپ رو باز کردن و آنچنان هم آشغال نشده بود و کثیف نبود ، فن هم سالم سالم بود ، خلاصه اصلا هیچیش نبود ، الان دیگه نمیدونم دقیقا ایرادش چیه و چرا بعضی موقع ها داغ میکنه و لگ میزنه و فن ها با سرعت و صدای خیلی زیاد کار می کنن ؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
البته وقتی که اینجوری میشه ، لگ میزنه و فنش با صدای زیاد کار میکنه و داغ میکنه ، من از task maneger شانسی چند بار یکی از processes ها را end processes که میکنم به طور عجیبی در جا صدای فن کم میشه ، دیگه لگ نمیزنه و روون کار میکنه ، سریعا هم دمای لپ تاپ پایین میاد . این processes که میبندم اسمش svchost.exe هست که همیشه تو همه سیستما که ویندوز سون دارن 12،13 تا تو قسمت procsses باز هستن و من یک دونش که بیشترین استفاده از رم رو داره و مربوط میشه به ui system ویندوز رو میبندم و البته سیستم ui همونطور که میدونید مربوط به تم و شکل سیستم عامل هست تقریبا ( اگه درست بیان کرده باشم ) و وقتی میبندم شکل نوار استارت ویندوز یکم به هم میریزه ولی خوب از طرفی هم مشکل لپ تاپ حل میشه ، به نظرتون مشکل لپ تاپ چیه ؟

Bookmarks