والا من این لپتاپ رو حدودا 4 سال پیش خریدم ، خیلی خیلی لپ تاپ خوب و قوی هست ، اصلا تا 2 سال پیش 6،7 تا برنامه سنگین و نیمه سنگینم باز میکردم اصلا هنگ نمیکرد لگ نمیزد در یک کلام فوق العاده ( حتی رم رو هم ارتقا ندادن همون 4 هست ) تا اینکه از تقریبا دو سال پیش فوتبال بازی کردم باهاش ، خیلی خیلی زیاد ، کول پد هم نداشت ( بیشتر رو فرش ) ، یواش یواش داغ شدن هاش شروع شد ، کند شدن هاش ، لگ زدن هاش ... روز به روزم داره بدتر میشه که شرح رو تو همون پست اول گفتم که دیگه رو اعصابه ...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فقط لازم نیست که حتما نمایندگی باشه ؟؟؟؟ به نظر شما رم رو هم ارتقا بدم تا 8 ؟؟؟؟ البته مثل اینکه دقیقا باید همون مارک و مدل باشه ، چون چند تا از دوستام رم رو ارتقا داده بودن بیشتر مشکل پیدا کرده بودند و دوباره رم رو برداشته بودن و مشکل حل شده بود ، کمی راهنمایی هم در این مورد بکنید هم ممنون میشم .
بعد این نرم افزار که اسکرین سات هاش رو دادم جایی منبعی چیزی داره که بدونیم اعداد و ارقام چی هست مربوط به چی هست و استاندارداش چی هست .... ممنون

Bookmarks