دماتون بالاست . باید لپتاپ سرویس بشه . باید خمیر سیلیکون و پدسیلیکونی روی چیپ ها عوض بشه . فن وهیت سینک ها هم تمیز بشه .
بعد از سرویس هم باید از کول پد استفاده کنید .
والا من این لپتاپ رو حدودا 4 سال پیش خریدم ، خیلی خیلی لپ تاپ خوب و قوی هست ، اصلا تا 2 سال پیش 6،7 تا برنامه سنگین و نیمه سنگینم باز میکردم اصلا هنگ نمیکرد لگ نمیزد در یک کلام فوق العاده ( حتی رم رو هم ارتقا ندادن همون 4 هست ) تا اینکه از تقریبا دو سال پیش فوتبال بازی کردم باهاش ، خیلی خیلی زیاد ، کول پد هم نداشت ( بیشتر رو فرش ) ، یواش یواش داغ شدن هاش شروع شد ، کند شدن هاش ، لگ زدن هاش ... روز به روزم داره بدتر میشه که شرح رو تو همون پست اول گفتم که دیگه رو اعصابه ...

فقط لازم نیست که حتما نمایندگی باشه ؟؟؟؟ به نظر شما رم رو هم ارتقا بدم تا 8 ؟؟؟؟ البته مثل اینکه دقیقا باید همون مارک و مدل باشه ، چون چند تا از دوستام رم رو ارتقا داده بودن بیشتر مشکل پیدا کرده بودند و دوباره رم رو برداشته بودن و مشکل حل شده بود ، کمی راهنمایی هم در این مورد بکنید هم ممنون میشم .

بعد این نرم افزار که اسکرین سات هاش رو دادم جایی منبعی چیزی داره که بدونیم اعداد و ارقام چی هست مربوط به چی هست و استاندارداش چی هست .... ممنون