fernaspe (05-07-16)
این نوت بوک از ویندوز های 7 و 8.1 پشتیبانی نمی کند. در صورتیکه برروی درایور عرضه شده همراه محصول دقت کنید این نوت بوک فقط از ویندوز 10 نسخه64بیتی پشتیبانی می کند.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط fernaspe برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
fernaspe (05-07-16)
کاربر شهرسختافزار
عجب...
ممنون آقا امید از سرگردانی نجاتمون دادی ،از صبح تا حالا دنبال درایورهاش میگشتم
خداخیرت بده.
AMD>INTEL (05-07-16)
کاربر شهرسختافزار
البته با استفاده از قسمت آنلاین درایورپک موفق شدم بیشتر درایورهاشو نصب کنم همینطور تاچ که خیلی مهم بود.
چه عرض کنم . درایور پک هم عموما مشکلات دیگری ایجاد میکنه . اسوس بنا به دلایلی مهم از منظر کارشناس خودش درایورهای ویندوز ما قبل 10 رو عرضه نکرده.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط fernaspe برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
کاربر شهرسختافزار
برای خودم هم جای سوال هست لپتاپی که تو سایت خودش درایورهای غیر از ویندوز 10 عرضه نشده ،چطور با درایورپک نصب شد البته قسمت آفلاین فقط لن و گرافیک را میشناخت.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
درایور پک میاد درایورها را به زور به خورد ویندوز میده . ممکنه مشکلات زیادی را ایجاد کنه به مرور زمان .تا حالا از درایور پک استفاده نکردم به هیچ وجه به کسی توصیه نمیکنم چون روش فورس اشتباه محضه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط fernaspe برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
موافقمُ برای خودم پیش اومده که بعد از نصب چیپست های لپتاپ با درایورپک کل درگاههای یو اس بی از کار افتادهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
الان هم اولین بارم بود از قسمت آنلاین استفاده کردم و تمامی درایورها هم بدون مشکل نصب شد.
آخرین ویرایش توسط fernaspe در تاریخ 05-07-16 انجام شده است
کاربر شهرسختافزار
امید جان نصب شد ولی قبل از نصب پارتیشن بندی کردم
الان که ویندوز نصب کردم میبینم که درایوهای هارد نیستن
البته با دیسک منیج درست کردم ولی میخاستم ببینم چرا اینجوری شده
آخرین ویرایش توسط AMD>INTEL در تاریخ 05-07-16 انجام شده است
خدا رو شکربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط STUXNET برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مشکلی هم نداره . نمیتونم این مسئله رو . بعضی از موارد خود شخصی که داره کار رو انجام میده بهتر باید بدونه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
STUXNET (09-07-16)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks