3 :تعداد فایل پیوست
پاسخ: مشکل با بلوتوث لپ تاپ asus
نقل قول:
بهنام جان میشه بگی پشت خود لپ تاپ چی نوشته شده؟
چون من الان جعبه لپ تاپ همراهم نیست!
ممنون.
:11():
پشت لپ تاپ من، خط اول تصویری که گذاشتم رو نوشته !! فقط با این تفاوت که اون نوشته ای که تو کادر قرمز رنگ وجود داره رو ننوشته اصلا !!!
تو هم پشت لپ تاپ خط اولش رو ببین ( اینو می گم چون یادمه گفتی تو هم مدل لپ تاپت دقیقا X550LC هستش !!). اگر اون نوشته داخل کادر رو ننوشته بود یعنی متاسفانه بلوتوث نداره !! مث تصویر زیر می شه تقریبا :
لپ تاپ ایسوسی که بلوتوث داره :
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
لپ تاپ من که بلوتوث نداره :
نقل قول:
بهنام جان میشه بگی پشت خود لپ تاپ چی نوشته شده؟
چون من الان جعبه لپ تاپ همراهم نیست!
ممنون.
:11():
از زیر لپتاپ عکس بگیر
نقل قول:
پشت لپ تاپ من، خط اول تصویری که گذاشتم رو نوشته !! فقط با این تفاوت که اون نوشته ای که تو کادر قرمز رنگ وجود داره رو ننوشته اصلا !!!
تو هم پشت لپ تاپ خط اولش رو ببین ( اینو می گم چون یادمه گفتی تو هم مدل لپ تاپت دقیقا X550LC هستش !!). اگر اون نوشته داخل کادر رو ننوشته بود یعنی متاسفانه بلوتوث نداره !! مث تصویر زیر می شه تقریبا :
لپ تاپ ایسوسی که بلوتوث داره :
لپ تاپ من که بلوتوث نداره :
بله. پشت لپ ناپ من هم دقیقاً همین عبارت عکسی که بهنام جان لطف کردن و گذاشتن نوشته شده!
نقل قول:
بله. پشت لپ ناپ من هم دقیقاً همین عبارت عکسی که بهنام جان لطف کردن و گذاشتن نوشته شده!
پس همین مسئله برای شما هم صدق میکنه . :11():
دقیقا جفتش رو از زیر لپ تاپ عکس گرفتم و گذاشتم !! اونی که بلوتوث نداره مال منه و اون یکی مال برادرمه !!! :1. (29):
نقل قول:
چون فک می کنم مدل لپ تاپ من و شما هم یکی هستش و خب می گی که دقیقا همون عبارت مث مال من رو نوشته، پس قطعا شما هم مث من بلوتوث ندارید و باید از مدل های اکسترنال و دانگل های بند انگشتی استفاده کنید .
نقل قول:
دقیقا جفتش رو از زیر لپ تاپ عکس گرفتم و گذاشتم !! اونی که بلوتوث نداره مال منه و اون یکی مال برادرمه !!! :1. (29):
بله دوست من . دوستمون منظورم بود .
سلام دوستان منمk53 sدارم و بلوتوسش کار نمیکنه.چیکار کنم؟
نقل قول:
سلام دوستان منمk53 sدارم و بلوتوسش کار نمیکنه.چیکار کنم؟
عکس از زیر لپتاپ بگیرید .