متاسفانه حضور ذهن ندارم . تو روز شاید بالای 50 موارد پاسخ میدم . به خاطرم نمیمونه . نسخه ویندوز و مدل نامبر دقیق لپتاپ رو بهم بگید . روی جعبه لپتاپ تو مشخصات بلوتوث قید شده ؟نقل قول:
Printable View
متاسفانه حضور ذهن ندارم . تو روز شاید بالای 50 موارد پاسخ میدم . به خاطرم نمیمونه . نسخه ویندوز و مدل نامبر دقیق لپتاپ رو بهم بگید . روی جعبه لپتاپ تو مشخصات بلوتوث قید شده ؟نقل قول:
هردو:1. (35):نقل قول:
بله درست می فرمایید.نقل قول:
ویندوز 8.1 و 64 بیت.
مدل دقیق لپ تاپ: ایسوس X550lc-XX198D
ممنون.
:11():
بعضی از لپتاپ ها توسط سفارش دهنده و وارد کننده ممکنه اپشن بلوتوث نصب نشده باشه .نقل قول:
مدل لپ تاپ من : X550LC-XX267D
من هم ویندوز 8 و هم ویندوز 8.1 رو با درایورهای مخصوص خودشون از سایت خود ASUS امتحان کردم !! انگار نه انگار !!
قطعا می رم گارانتی و امیدوارم که جواب قانع کننده ای بدن !!! هر خبری شد حتما در جریان می ذارمتون.
دیگه به ذهنم زده به عنوان گزینه آخر، ایمیل بزنم به خود ایسوس و مشکل رو بگم !! اگر نتیجه نگیرم حتما این کارو می کنم !! :1. (27):
چراانقدر سختی یدونه بلوتوس چقدر قیمت داره مگه؟
امروز رفتم گارانتی و مشکل رو بهشون گفتم. گفتن اول رو جعبه رو ببین !! اگر بعد مشخصات وایرلس، نوشته بود bt ینی بلوتوث داره !! در غیر اینصورت نداره !! مال من بعد مشخصات وایرلس نوشته bg !! اما در مورد bt بحثی نکرده که فک کنم ینی نداره !! :1. (27):
خوشحال می شم دوستان اگر می شه توی این داستان bt یا bg اطلاعاتی بدن اگر می دونن.
اما گفت باز لپ تاپت رو باید بیاری و اینجا ببینم مشکلش چیه !! چون من با لپ تاپم کار می کنم نتونستم بذارم بمونه اونجا !! شاید یه موقع دیگه ببرم ببینم چی می گه !! اما فک کنم اینجور که بوش میاد مدل ماها بلوتوث نداره !! :whistle:
نقل قول:این مورد رو من اشاره کردم . روی جعبه لپتاپ رو چک کنید . خیلی از لپتاپ ها دانگل بلوتوث طبق سفارش ندارند .نقل قول:
دقیقا همونطور که دوست خوبمون گفتن، لپ تاپ من اصن نداره. می تونید پشت لپ تاپتون رو ببینید. اگر مانند شکل زیر نوشته شده بود یعنی دانگلش رو داره و در غیر اینصورت مثل من باید برید یدونه اکسترنالش رو بخرین !!!نقل قول:
برای مثال لپ تای که در حال حاضر من دارم، اون قسمت قرمز رنگ تصویر زیر رو ننوشته و فقط همون قسمت اول رو نوشته که این یعنی به صورت Onborad بلوتوث نداره.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
بهنام جان میشه بگی پشت خود لپ تاپ چی نوشته شده؟نقل قول:
چون من الان جعبه لپ تاپ همراهم نیست!
ممنون.
:11():