پاسخ: مشکل با بلوتوث لپ تاپ asus
نقل قول:
سلام دوستان. من یه لپ تاپ asus x550lc دارم. از روزی که خریدمش نتونستم بلوتوثش رو روشن کنم.
مجموع درایورهای که رو خود لپ تاپه برای ویندوز 8 هست. ولی من ویندوز 8.1 نصب کردم.
که بازم همون مشکل رو داشتم. آپدیت های درایور بلوتوث رو هم از سایت ایسوس گرفتم ولی بازهم مشکلم حل نشد.
تو توضیحات درایور نوشته بود که برای ویندوز 8.1 هست. وقتی نصب می کنم و روی آیکونش کلیک میکنم هیچ اتفاقی نمیوفته. توی task manager برنامه بلوتوث هست ولی هیچ اتفاقی نمیوفته. یعنی کلید روشن یا خاموش کردنش نمیاد...
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
الان من نمیدونم که مشکل من نرم افزاری هست یا سخت افزاری.
ممنون میشم دوستان کمک کنن.
سلام دوست عزیز. حقیقتش منم مث شما به تازگی همین مدل لپ تاپ رو خریدم. و حتی یکی از دوستان نزدیکم هم مدل X550C رو گرفته. ما هم دقیقا همین مشکل شما رو داریم.
من هم ویندوز 8 و هم ویندوز 8.1 ریختم. تمامی درایورهای موجود تو اینترنت رو دانلود کردم و ریختم اما مشکل بلوتوث به هیچ وجه درست نشد !!
حالا می خوام برم نماینگی و گارانتی ازشون بپرسم قضیه چیه !!! واقعا خیلی عجیبه !!
نقل قول:
سلام دوست عزیز. حقیقتش منم مث شما به تازگی همین مدل لپ تاپ رو خریدم. و حتی یکی از دوستان نزدیکم هم مدل X550C رو گرفته. ما هم دقیقا همین مشکل شما رو داریم.
من هم ویندوز 8 و هم ویندوز 8.1 ریختم. تمامی درایورهای موجود تو اینترنت رو دانلود کردم و ریختم اما مشکل بلوتوث به هیچ وجه درست نشد !!
حالا می خوام برم نماینگی و گارانتی ازشون بپرسم قضیه چیه !!! واقعا خیلی عجیبه !!
سلام داداش.
بی زحمت نتیجه رو توی همین تاپیک اعلام کنید تا من و بقیه دوستان هم در جریان حل این مشکل قرار بگیریم.
تشکر فراوان...
:give_rose:
نقل قول:
سلام داداش.
بی زحمت نتیجه رو توی همین تاپیک اعلام کنید تا من و بقیه دوستان هم در جریان حل این مشکل قرار بگیریم.
تشکر فراوان...
شما این برنامه رو هم تست کردی؟
IVT.BlueSoleil
دانلود کن نصب کن بعد با fn امتحان کن شاید درست بشه!!!!!!!!!!!!!!!!:1. (27)::1. (27)::1. (27):
موقع نصب دکمه های ترکیبی اف ان و اونی که عکس دکل داره رو بزن نتیجشم بگو
نقل قول:
شما این برنامه رو هم تست کردی؟
IVT.BlueSoleil
این برنامه رو نصب کردم ولی همچنان مشکل باقی موند. پیغام ناتوانی در روشن کردن بلوتوث رو نشون میده!!!:1. (27):
در هر صورت ممنون.
- - - Updated - - -
نقل قول:
دانلود کن نصب کن بعد با fn امتحان کن شاید درست بشه!!!!!!!!!!!!!!!!:1. (27)::1. (27)::1. (27):
این برنامه در حال حاضر نصب هست.
نقل قول:
موقع نصب دکمه های ترکیبی اف ان و اونی که عکس دکل داره رو بزن نتیجشم بگو
فقط حالت های AirPlane و وایرلس روشن، فعال میشه. اثری از بلوتوث نیست!
:11():
رفیق چه ویندوزی نصب کردی ؟ بلوتوث رو به چه نامی شناخته intel یا Ralink
نقل قول:
رفیق چه ویندوزی نصب کردی ؟ بلوتوث رو به چه نامی شناخته intel یا Ralink
اگه منظورتون بنده است. در این مورد قبلاً صحبت کردیم اگه خاطرتون باشه. اصلاً تو لپ تاپ من چیزی به اسم بلوتوث وجود نداره!
نقل قول:
این برنامه رو نصب کردم ولی همچنان مشکل باقی موند. پیغام ناتوانی در روشن کردن بلوتوث رو نشون میده!!!:1. (27):
در هر صورت ممنون.
مشکل در روشن کردن یا اینکه اصلا پیدا نکرده؟