خیلی خیلی واضح گفتم . برای ناسا هم باشه . باید سخت افزار با نرم افزار هماهنگ باشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خیلی خیلی واضح گفتم . برای ناسا هم باشه . باید سخت افزار با نرم افزار هماهنگ باشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بایت سیستم (09-01-17)
کاربر شهرسختافزار
مهندس شرمنده من خیلی خیلی معذرت می خوام منظور از ناسا متوجه نشدم برنامه هست یا به اینترنت وصل بشم
یا اینکه با تعویض ویندوز به 7 یا 8 یا 10 درست میشه
آخرین ویرایش توسط بایت سیستم در تاریخ 09-01-17 انجام شده است
ویندوز سون بریز .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط بایت سیستم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بایت سیستم (09-01-17)
کاربر شهرسختافزار
ویندوز 10 ریختم باز مشکل سرجاشه
باید توسط تعمیرکار باز شه و مواردی که باعث این مشکل شده برطرف بشه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط بایت سیستم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بایت سیستم (09-01-17)
کاربر شهرسختافزار
ویندوز 10 ریختم درست نشد بعد یه مدت که سیستم روشن بود خود به خود مشکل صفحه نمایش حل شد دو روز هم باهاش کار کردیم دوباره صفحه نمایش مثل اولش خیلی کم نور شد که به زحمت میشد ایکن ها را دید
اگه نیازه لپ تاپ باز بشه می تونم بازش کنم قطعاتو تعویض کنم
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks