خیر راه دیگری نیست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط sjnferrari برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خیر راه دیگری نیست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط sjnferrari برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
کاربر شهرسختافزار
سلام
اگه گوشیمو مودم کنم برای لب تاپ میشه با وایرلس لب تاپ به اینترنت وصل شد؟
من هرچی گشتم توی اینترنت برای مودم کردن گوشی باید ازبسته gprs همراه اول و ایرانسل و رایتل استفاده می کردی
باتوجه به این مشکلی که لب تاپم داره و با وای فای خودش نمیتونم به مودمم وصل بشم میخوام با وای فای گوشیم به مودم بی سیمی که دارم وصل بشم ولی با لب تاپ کارامو (وبگردی و دانلود)انجام بدم
الان با lan وصل میشم و خیلی سخته همش باید کنار مودم باشم
ممنون از راهنماییتون
شما ویندوز رو تعویض کنید . یک آنتی ویروس نصب کنی . نباید مشکل باشه . تست کنید خبرش رو بدیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط sjnferrari برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
sjnferrari (22-07-14)
کاربر شهرسختافزار
سلام دوستان
یه سوال
میشه تنظیماتی رو انجام داد که توی یه بازه زمانی لپ تاب اتوماتیک به اینترنت وصل بشه
منظورم اینه که مثل اینترنت دانلود منیجر که میتونی برای فایلها زمان بندی دانلود قراربدی میشه برای وای فای لپ تاب هم اینکاروکردکه مودم روشن باشه و مثلا خود لپ تاب ساعت یک به اینترنت وصل شه و ساعت 7 دیس کانکت بشه
اگه میشه راهنمایی کنید
ممنون
کاربر شهرسختافزار
بایک usb ongle هم متیونید امتحان کنید وهم هزینه تعمیرلپ تاپ ندید
کاربر شهرسختافزار
سلام.من یه لبتاب asusدارم که بعد از نصب ویندوز8دیگه وای فای اش روشن نمیشه.درایو اش هم نصب کردم درست شد.اما وقتی لبتاب خاموش میکنم و مجدد روشن میکنم بازم همون مشکل رخ میده.دیگه وای فای روشن نمیشه
|
|
تاپیک بزنید . از پرسش در تاپیک کاربران دیگه جدا خوداری کنید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط esi0098 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در توضیحات مدل لپتاپ و نسخه ویندوز را بنویسید .
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks