همین را دقیق اینجا بنویس تا چک کنم .
کاربر شهرسختافزار
6CBP412-1F66برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
راستی توی بوت آپشن ، نوشته BIOS revision A01
ممکنه با آپدیت بایوس ، مشکل حل بشه ؟
http://www.dell.com/support/article/...-e6510?lang=EN
سرویس تگ اشتباه هست عزیز . سریال نامبر به کار نمیاد .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط amir2121 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با اپدیت بایوس پسورد پاک نمیشه . فقط با پروگرام بایوس . در بعضی از مواقع هم فقط با ریست کردن چیپ سکوریتی
amir2121 (08-04-17)
کاربر شهرسختافزار
این هم پشت لپ تاپ :برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یه سوال
اگه ویندوز رو از داخل خود ویندوز نصب کنم ، این کار امکان پذیر هست ؟ یا اصلا این کار رو نکنم ؟
این ها را هم تست کنبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط amir2121 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
jaqh7btm
iti79s9u
iSn3zrF59o54sY6a
0t6Ha3rQaWe6ur0m
nu3enCy2qF4dcql7
b3wbBGz02DB3iCrw
595B-
کاربر شهرسختافزار
چشمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فقط اگه ویندوز رو از داخل خود ویندوز نصب کنم ، این کار امکان پذیر هست ؟ یا اصلا این کار رو نکنم ؟
مشکلی نداره . میتونی انجام بدی .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط amir2121 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks