منم این مشکلو داشتم البته از کارت گرافیک بود
منم این مشکلو داشتم البته از کارت گرافیک بود
........................من آن مرغ سیه بالم..............................
کاربر شهرسختافزار
چطور متوجه شدید ایراد از کارت گرافیکه؟؟؟؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط saleh8 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
*MoJtAbA* (20-01-14)
کاربر شهرسختافزار
کجا بهتون pm بدم؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تو فروم ديگه ...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
سلام شبتون به خیر هنوز هستید ؟ من نرم افزاری که دستمون تو این تایپک گفتن رو هم دانلود کردم ولی نمیدونم چطور میشه فهمید مشکلی وجود داره یا نهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
برنامه که شما هم فرمودید رو دانلود کردم یک ساعت و نیم کارکرد دماش به 95 رسید و مشکلی توی تصویرش ندیدم خب حالا مشکل از کجا میتونه باشه؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
اینکه دماش 95 شد موردی نداره ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks