بايد بررسي بشه . اين مشكل توي 90% اين سري وجود دارد .
کاربر شهرسختافزار
خدمتتون گفتم که همیشه اینجوری برفکی نمیشه هر بار یک ماه اینجوری شده بعد دوباره خود به خود درست شدهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
خب این مشکل از کارت گرافیکه از مادربورده از چیه؟؟؟!!!!!!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اين مشكل بايد بررسي بشه . شما تو همين حالت طبيعي وصل كنيد به يك مانيتور و اين تست رو اجرا كنيد
FurMark: VGA Stress Test, Graphics Card and GPU Stability Test, Burn-in Test, OpenGL Benchmark and GPU Temperature | oZone3D.Net
|
|
کاربر شهرسختافزار
میشه یه مقدار در مورد این تست و نحوه بررسیش توضیح بدید ...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
موارد بالا رو اجرا كنيد در مورد علت مشكل
سه مورد ذكر شده
1-نوسان ولتاژي در برد لپتاپ
2-gpu overheat
3-مشكلات بايوس
حالا زماني كه تصوير نرمال هست . بايوس هم از سايت اسوس بگيريد و اپديت كنيد .
BIOS 414 رو از لينك زير بگيريد
ASUSTeK Computer Inc. -Support- Drivers and Download N43SL
کاربر شهرسختافزار
بایوس رو اپدیت کردم ولی بی تاثیر بود...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
لبتاب من asus n43sn هست نه slبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks