:(برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دمشون گرم روز به روز جهت اینکه یه جوری بیان و قیمت هارو پایین بیارن دارن میزنن ما رو سرویس میکنن.
من یه کمی تحقیق کردم برد این نوتبوک توی بقیه نوتبوک ها نیست و از طراحی همین بورد توی سری جدید اسکایلیک کمک گرفتن و به نظر که بورد رو msi طراحی کرده.
ولی پردازنده روی برد لحیم شده و با دستگاه BGA (فکر کنم اسمش همین بود) باید تعویض بشه به خاطر حساسیت کار و اینکه کاره دست عادی نیست که پردازنده رو تعویض کنه.(نمیدونم مرضشون چیه که اینکارارو میکنن :|)
والله یه فن یه فنه دیگه مثله کولرهای پردازنده مرکزی که نیست بگیم که این کورمونتکته بهتره یا اینیکی هیتپایپه کمتر و بیشتر داره و طراحی و ....برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط amirpcp30 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فقط یه فنه که از زیر فوت میکنه بالا که بهترین بازار هم دقیقا فنش همینه فقط من نمیفهمم چرا هیچ تاثیری روی نوتبوک نداره و امیدوارم که توی فصل گرما داشته باشه.
احیانا جائی فروشگاهی چیزی سراغ ندارین فن 22 سانتی 2000 دور بفروشن؟

Bookmarks