سلام
منم تقریبا 1 ماهی میشه همین سری لپتاپ msi رو خریدم اما مدل 2QDمشخصاتشون تقریبا یکیه با 2QF.....
درمورد قیمت اول بگم : پولی که دادم هم 4.300.000 هزار تومن که به نظر شخصیم ارزش خرید نداره و حداکثر قیمت به صرفش 3.800.000 هزار تومنه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بعد از قیمت به وسایل جانبیش : یک ماوس که منم پیداش نکردم تو سایت رسمی msi و فقط عکس یه اژدها روش چاپ شده !!! و یک کوله پشتی ماتریس !!! حالا نمیدونم من لپ تاپ msi خریدم یا ماتریس. اما خب راضی نیستم از این قضیه ولی ناراحتم هم نیستم چون کیفیتشون متوسط رو به خوبه
ولی اگه مثلا ماوس اصلی یا کیف خود msi بود بهتر بود و راضی تر بودم از خریدم
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بریم سراغ گرمای سیستم: همین الان که دارم تایپ میکنم و sql server و 2تا visual studio رو باز کردم و kmplayer !!!! دمای گرافیک شده 40 و دمای cpu هم 50 درجست اما خب زیر دستم چیزی حس نمیکنم ولی وقتی بازی اجرا میکنم تقریبا بعد از نیم ساعت تو بازی( هایی که تنظیماتشون رو میزارم روی حداکثر گرافیک) و البته تو اون زمان shift mode سیستم رو میزارم روی sport (حداکثر قدرت) دمای گرافیک و cpu میره بالای 60 درجه و ندیدم تا حالا برسه به 80 !!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ولی همون 60 درجه هم زیر دست چپم (دکمه های wasd) گرما حس میشه ولی خب turbo fan رو روشن میکنم و حاکثر بعد از 1 دقیقه به صراحت بگم که علاوه بر سرد شدن کامل سیستم، از شیارای خروجی هواش باد سرد هم بیرون میاد !!! حتی میشه جای کولر هم استفادشون کرد برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آها مسئله ی دیگه هم اینکه من هم نتونستم توی سایت msi ریجستر کنم سیستم رو و ایراد میگرفت به سریال...ولی بهشون پیام دادم و بهشون گفتم که نمیدونم چرا نمیشه و عکس خطارو گذاشتم و توی همون روز خودشون برای ثبتش کردن و الان توی پروفایلم ، سیستمم ثبت شده برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
به شخصه از خود msi راضی هستم اما ماتریس نه!! البته اینم بگم که توی خرید اینترنتی بهشون گفتم که یه هدیه هم برام بفرستین که یه هدفون برام فرستادن برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اینم عکسش با دوربین خود سیستم که خیلی راحت میتونم بگم افتضاحه
خب حرفام تموم شد و در آخر این پیشنهاد رو میکنم که فقط و فقط اگر پولتون زیادی کرده این مدل رو بخرین . اما اینو هم بگم که اگر خواستین هزینه کنین به هیچ وجه غیر از msi سراغ برند دیگه ای نرید...درسته که افتضاحه و من هم نمیخرم دیگه و اگه میشد پس میدادم و pc رو ارتقا میدادم
اما اینو بگم که یه سر و گردن از lenovo , asus , هر برند دیگه ای بالاتره msi
سوالی بود خوشحال میشم بتونم کمک کنم...ممنون

Bookmarks