بایوست هم اپدیت کرده بودی ؟
کاربر شهرسختافزار
با سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من فیرمویر هم آپدیت کردم اما هنوز همون مشکل رو دارم
درایور ها هم همه دیشب دانلود و امروز نصب کردم
با تشکر
راهی هست؟
I am The noobkiiler
I am a beta tester
I am A ubisoft Beta tester
Dont tell Me shit
Or i Will OverHeat
Morteza.m1371 (02-09-14), noobkiiler (02-09-14)
|
|
کاربر شهرسختافزار
بله به آخرین ورژنبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
I am The noobkiiler
I am a beta tester
Dont tell Me shit
Or i Will OverHeat
کاربر شهرسختافزار
خیر متاسفانهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یواش یواش دارم فکر میکنم برگردم به ویندوز 7
I am The noobkiiler
I am a beta tester
Dont tell Me shit
Or i Will OverHeat
دما بالاست باید ببینی چجوری میشه کمش کرد .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط noobkiiler برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
شما پیشنهادی نداری برادر؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
I am The noobkiiler
I am a beta tester
Dont tell Me shit
Or i Will OverHeat
بگذارید کمی تحقیق کنم . چون با این برند msi آشنایی زیادی ندارم .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط noobkiiler برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
همه عکس هارو دیدم.دوست عزیزم در حالت تابستان این دما ها کاملا عادی هستش.لپ تاپ رو بیخودی شخم نزنید.همونطور که قبلا عرض کردم بنده امکان استفاده از 2 مدل این خانواده رو داشته ام.دمای لپی که من باهاش بازی کردم در 20 دقیقه به 58 تا 60 رسید.با توجه به سخت افزار و مقدار مصرف ولتاژ این لپ تاپ،این دما کاملا طبیعی هستش (در تابستان )برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط noobkiiler برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مسلح شو به آنچه در توان داری!
*MoJtAbA* (02-09-14), noobkiiler (02-09-14)
کاربر شهرسختافزار
ممنون آريايي جانبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط aryaiee برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اما ويندوز ٧ خودش خيلي خويه
احتمالا برگردم رو ٧ عكس از دماش بزارم تا ببينيد
آخه مشكل اينجاست فقط تو ٨ اينطوريه!!!
خود لپ تا با ٧ اومد و نمايندگي گفت ٨ بدرد بازي نميخوره اگه ميخواي نصب ميكنيم كه من گفتم ٧ بزار باشه
الان سي دي بكاپ ماتريكسم ٧ هست
I am The noobkiiler
I am a beta tester
Dont tell Me shit
Or i Will OverHeat
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks