الان تغییری نداشته تو دما توی ویندوز 8.1
Morteza.m1371 (02-09-14), noobkiiler (02-09-14)
|
|
کاربر شهرسختافزار
خیر متاسفانهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یواش یواش دارم فکر میکنم برگردم به ویندوز 7
I am The noobkiiler
I am a beta tester
I am A ubisoft Beta tester
Dont tell Me shit
Or i Will OverHeat
دما بالاست باید ببینی چجوری میشه کمش کرد .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط noobkiiler برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
شما پیشنهادی نداری برادر؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
I am The noobkiiler
I am a beta tester
Dont tell Me shit
Or i Will OverHeat
بگذارید کمی تحقیق کنم . چون با این برند msi آشنایی زیادی ندارم .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط noobkiiler برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
همه عکس هارو دیدم.دوست عزیزم در حالت تابستان این دما ها کاملا عادی هستش.لپ تاپ رو بیخودی شخم نزنید.همونطور که قبلا عرض کردم بنده امکان استفاده از 2 مدل این خانواده رو داشته ام.دمای لپی که من باهاش بازی کردم در 20 دقیقه به 58 تا 60 رسید.با توجه به سخت افزار و مقدار مصرف ولتاژ این لپ تاپ،این دما کاملا طبیعی هستش (در تابستان )برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط noobkiiler برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مسلح شو به آنچه در توان داری!
*MoJtAbA* (02-09-14), noobkiiler (02-09-14)
|
|
کاربر شهرسختافزار
ممنون آريايي جانبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط aryaiee برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اما ويندوز ٧ خودش خيلي خويه
احتمالا برگردم رو ٧ عكس از دماش بزارم تا ببينيد
آخه مشكل اينجاست فقط تو ٨ اينطوريه!!!
خود لپ تا با ٧ اومد و نمايندگي گفت ٨ بدرد بازي نميخوره اگه ميخواي نصب ميكنيم كه من گفتم ٧ بزار باشه
الان سي دي بكاپ ماتريكسم ٧ هست
I am The noobkiiler
I am a beta tester
Dont tell Me shit
Or i Will OverHeat
در ویندوز 8 یک سری رابط های تصویری فرق کرده است.در کل ظاهرا ویندوز 8 کمی گرمتر هستش در چند مورد لپ تاپ به این برخورد کردم.اما در کل به نظرم دما عادیه.حالا ویندوز رو عوض کنید هم بد نیست،اما لپ مشکل خاصی ندارد خیالتون راحت.حالا دیگه خودتون میدونید...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط noobkiiler برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مسلح شو به آنچه در توان داری!
*MoJtAbA* (02-09-14), noobkiiler (02-09-14), Rezasam1 (02-09-14)
Morteza.m1371 (02-09-14), noobkiiler (02-09-14), Rezasam1 (02-09-14)
کاربر شهرسختافزار
در حال نصب هستم و حدودا ساعت ٩ يا ١٠ يك شات ميزارم با برنامه hwmonitor و dragon gaming centreبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
كلاسي دارم كه باعث ميشه نتونم تا ٢ ساعت ديگه بيام
با تشكر
I am The noobkiiler
I am a beta tester
Dont tell Me shit
Or i Will OverHeat
AMD>INTEL (02-09-14)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks