نه فکر نمیکنم سخت افزاری باشه ، شما مقدور بود ریکاوری کنید اگه درست نشد باید احتمال مشکل سخت افزاری بدید
مگه کار خاصی کردید که فکر میکنید سخت افزاری هست ؟
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Pami برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یعنی فقط ویستا؟؟؟ آخه..
تمام نرم افزار های 7 که در سایت خود سونی برای این مدل بود رو نصب کردم.. اما فرقی نکرد..
ایراد سخت افزاری نیست و نیازی به تعمیرکار نداره؟
نه فکر نمیکنم سخت افزاری باشه ، شما مقدور بود ریکاوری کنید اگه درست نشد باید احتمال مشکل سخت افزاری بدید
مگه کار خاصی کردید که فکر میکنید سخت افزاری هست ؟
Fastest in Iran
|
|
ممنون از پی گیری دوستان..
امروز که روشن شد خود به خود درست شد..!!!!
در ضمن این USB PCI چی هستش؟ واسه لب تاپ کاربرد داره؟
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط lover phoenix برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوست عزیز تازگی ها ویندوزش رو آپدیت کردین؟؟؟من یکبار با این مشکل برخورد کردم و فهمیدم که وقتی ویندوز آپدیت کامل بشه اینطور میشه . بطوری که حتی ماوس usb رو شناسایی نمیکرد .انگار که اصلا وصل نیست...!
با سلام
دليل ايجاد اين مشكل براي نوت بوك شما مي تواند به شرح زير باشد:
مشكل در باتري و به عبارت بهتر سيستم تغذيه دستگاه .
مشكل در سيستم عامل و يا عدم نصب چيژست درايورهاي معتبر و متناسب با دستگاه و سيستم عامل.
مهم:عدم پشتيباني ميان افزار (بايوس) دستگاه از ويندوز سون و يا ويروس هايي كه قسمت مورد هدفشان بايوس دستگاه مي باشد.
براي حل اين مشكل سريعن به سايت سازنده مراجعه كرده و جديدترين نسخه بايوس را دريافت و اقدام به بروز آوري فرماييد .در ادامه و در صورت وجود مشكل سيستم عامل خود را تعويض كنيد (نكته:سيستمي كه با ويندوز ويستا سازگار باشد با ويندوز سون مشكلي ندارد.تنها به بروزآوري بايوس نياز است.
و اگر باز هم مشكل پابرچا بود با استفاده از نرم افزاري چون EVEREST Ultimate Edition سيستم را تحت استرس قرار دهيد تا در صورت مشكل در سيستم تغديه و يا سخت افزار هاي ديگر مشكل نمايان شود.
nima_hl (12-02-11)
کاربر شهرسختافزار
سلام اول يه بار از قسمت bios حالتdefult رو انتخاب كن ديدي درس نشد ويندوزت رو ريپير بكن
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks