نقل قول:
یعنی فقط ویستا؟؟؟ آخه..
تمام نرم افزار های 7 که در سایت خود سونی برای این مدل بود رو نصب کردم.. اما فرقی نکرد..
ایراد سخت افزاری نیست و نیازی به تعمیرکار نداره؟
Printable View
نقل قول:
یعنی فقط ویستا؟؟؟ آخه..
تمام نرم افزار های 7 که در سایت خود سونی برای این مدل بود رو نصب کردم.. اما فرقی نکرد..
ایراد سخت افزاری نیست و نیازی به تعمیرکار نداره؟
نه فکر نمیکنم سخت افزاری باشه ، شما مقدور بود ریکاوری کنید اگه درست نشد باید احتمال مشکل سخت افزاری بدید
مگه کار خاصی کردید که فکر میکنید سخت افزاری هست ؟
چرا از كارتهاي usb pci استفاده نميكني
ممنون از پی گیری دوستان..
امروز که روشن شد خود به خود درست شد..!!!!
در ضمن این USB PCI چی هستش؟ واسه لب تاپ کاربرد داره؟
نقل قول:
دوست عزیز تازگی ها ویندوزش رو آپدیت کردین؟؟؟من یکبار با این مشکل برخورد کردم و فهمیدم که وقتی ویندوز آپدیت کامل بشه اینطور میشه . بطوری که حتی ماوس usb رو شناسایی نمیکرد .انگار که اصلا وصل نیست...!
با سلام
دليل ايجاد اين مشكل براي نوت بوك شما مي تواند به شرح زير باشد:
مشكل در باتري و به عبارت بهتر سيستم تغذيه دستگاه .
مشكل در سيستم عامل و يا عدم نصب چيژست درايورهاي معتبر و متناسب با دستگاه و سيستم عامل.
مهم:عدم پشتيباني ميان افزار (بايوس) دستگاه از ويندوز سون و يا ويروس هايي كه قسمت مورد هدفشان بايوس دستگاه مي باشد.
براي حل اين مشكل سريعن به سايت سازنده مراجعه كرده و جديدترين نسخه بايوس را دريافت و اقدام به بروز آوري فرماييد .در ادامه و در صورت وجود مشكل سيستم عامل خود را تعويض كنيد (نكته:سيستمي كه با ويندوز ويستا سازگار باشد با ويندوز سون مشكلي ندارد.تنها به بروزآوري بايوس نياز است.
و اگر باز هم مشكل پابرچا بود با استفاده از نرم افزاري چون EVEREST Ultimate Edition سيستم را تحت استرس قرار دهيد تا در صورت مشكل در سيستم تغديه و يا سخت افزار هاي ديگر مشكل نمايان شود.
سلام اول يه بار از قسمت bios حالتdefult رو انتخاب كن ديدي درس نشد ويندوزت رو ريپير بكن