برای دانلود درایور کارت گرافیک ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط P-Ravesh برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
برای دانلود درایور کارت گرافیک ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط P-Ravesh برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
درایور های اینتل رو توی سایت سازنده لپتاپ هم میزارن بعضی موقعا مدل لپتاپتون رو بگین لطفا
---------------------------------------------
اها بله گفته بودینش این هم لینکش اینو هم تست کنین پس
http://dlcdnet.asus.com/pub/ASUS/nb/...440.1485087616
آخرین ویرایش توسط sfmth در تاریخ 16-07-17 انجام شده است
ata-gh (16-07-17)
کاربر شهرسختافزار
مرسی دوستان ، همه گفته هاتون رو انجام دادم و تا الان که درست شده و دیگه اونجوری نشد ... خیلی ممنون برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
sfmth (16-07-17)
خواهش میکنم تاپیک قفل میشه ./.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ata-gh برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
با سلام ... با تشکر از مدیر محترم که تاپیک رو مجددا باز کردن .... اون شب که من گفتم درسته همه چی درست شد و دیگه پرشی نداشت اما فردا صبحش دیدم پرش برگشته .... تصمیم گرفتم ویندوز 7 رو از دی وی دی های قبلیم نصب کنم و درایور ها رو از اول نصب کنم شاید مشکل حل شه ، دیروز نصب کردم و درایوراشم نصب کردم و بعدش درست کار کرده و هیچ مشکلی نداشته ، اما همین نیم ساعت پیش گفتم بزار باز تو گوگل کروم تعداد تب بالا باز کنم ببینم باز به مشکل می خوره یا نه ، حدود 15،20 تا تب باز کردم که دیگه دیدم دوباره صفحش عین همون فیلم شروع به پرش کرد ( البته با شدت کمتر ) تب ها رو که کم کردم بعد از یکی دو دقیقه رفتن و اومدن صفحه نمایش دیگه قطع شد و الانم بدون مشکل کار میکنه .... آخه مشکلش کجاست ؟ یعنی دیگه کار سنگین نمیتونم بکنم با لپ تاپ ؟
اگر با درایور مشکل حل نشه (درایوری که دادم نصب کرده باشید و اخرین درایور هم از سایت معتبر گرفته باشی. بهتر باهاش سر کنید .چون درصد تعمیر شدن و هزینش به صرفه نیست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ata-gh برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
کاربر شهرسختافزار
چه جوری سر کنم یعنی ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مشکلش از کجاست ؟؟
دو تا ایراد ممکنه باشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ata-gh برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1-چیپ گرافیکی سیگنال را فطع میکنه چند لحظه
2-مشکل از خود lcd یا قسمت تغذیه اشه
کاربر شهرسختافزار
تا حالا به همچین مشکلی برخورده بودین که با افزایش استفاده همچین اتفاقی بیفته ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
سلام ، من تازه لپ تاپو دادم برای سرویس ، اولا گفت که خوشبختانه گرافیک دوم یعنی جیفرس آنبرد نیست ولی نمیشه تشخیص داد که مشکل از اونه باید اول سرویس شه بعدش اگه مشکل باقی موند یه فکر دیگه بکنیم ... گفت فنش مشکلی نداره و درسته و امروزم قراره با خمیر z9 سرویسش کنه ببینیم مشکل حل میشه یا نه .واقعا هیچ دستگاهی ، روشی چیزی وجود نداره که بشه فهمید کارت گرافیک جیفرس سالمه کامل یا نیمسوز شده یا مشکلی چیزی داره ؟ یا ایراد از اون یکی گرافیکه ؟ کلا اگه چیزی به ذهنتون میرسه که انجام بده بهتره بهش بگم انجام بده ، دستتون درد نکنه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks