برنامه میکروسافت تولکیت و ... یک سرچ بزنید به راحتی کرک میشه ویندوزبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Ho3ink برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برنامه میکروسافت تولکیت و ... یک سرچ بزنید به راحتی کرک میشه ویندوزبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Ho3ink برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Ho3ink (19-02-19)
|
|
کاربر شهرسختافزار
حقیقتش همین برنامه رو دانلود کرده بودم ، و وقتی ران کردم با این ارور رو به رو شده بودم دوباره هم دانلود کردم و چند تا نرم افزار دیگه همین همینطور ولی همش این ارور داده میشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
http://uupload.ir/files/z9vr_new_bitmap_image.jpg
کاربر شهرسختافزار
سلام ببخشین شما دیجیتال لایسنس توصیه نمیکنین ؟ چون آنلاین اکتیو میکنه لایسنس اصل میزنه رو سیستم . (آنتی ویروس ویندوز 10 به اکتیو KMS گیر میده حذف میکنه) واسه همین گفتم Digital License برای ویندوز 10 بهتره مثله windows loader ویندوز 7 بعد کرک شدن ویندوز اورجینال میشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ولی دیجیتال لایسنس آنلاین اکتیو میکنه و مخصوص ویندوز 10
آخرین ویرایش توسط LastCentauR در تاریخ 19-02-19 انجام شده است
Ho3ink (22-02-19)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks