فک کنم dvd ش رو دارم تست میکنم و نتیجشو میگم...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Sent from my SM-N9005
کاربر شهرسختافزار
فک کنم dvd ش رو دارم تست میکنم و نتیجشو میگم...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Sent from my SM-N9005
|
|
هم رم رو تست کنید و هم هارد رو . تو قسمت testing tools . هم تست رم هست هم تست هارد برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط masoudf98 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
من کلا سیستم عامل ندارم هرکاری بخوام بکنم بوتیبل میتونم بکنم...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط STUXNET برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این نرم افزاره بوتیبله؟
Sent from my SM-N9005
کاربر شهرسختافزار
خیلی کار کردن با هاش سخته!!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یه نسخش رو داشتم از مجموعه لرد ولی این جوری که میگی نیست!!
واس همین اگه لینکی چیزی داری از اینی که میگی بده تا فلش بوتیبل بسازم و استفاده کنم...اگرم حجمش فک میکنی بیشتر از 200 مگه بیخیالش!!!!
بازم ممنون...
Sent from my SM-N9005
*MoJtAbA* (01-07-14)
کاربر شهرسختافزار
ورژن 14برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Sent from my SM-N9005
|
|
*MoJtAbA* (01-07-14)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks