اگه قاب کف رو عوض کنم مشکلی پیش نمیاد؟
یکم ترک خورده
کاربر شهرسختافزار
اگه قاب کف رو عوض کنم مشکلی پیش نمیاد؟
یکم ترک خورده
آخرین ویرایش توسط modiret2 در تاریخ 05-02-21 انجام شده است
|
|
باید ببنید اصلا قاب کف برای تعویض وجود داره یا نه . قاب هم به طور کامل به فروش میرسه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط modiret2 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
- - - Updated - - -
باید ببنید اصلا قاب کف برای تعویض وجود داره یا نه . قاب هم به طور کامل به فروش میرسه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط modiret2 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
سلام لپ تاپ رو بردم سازگار همراه
گفتن ک مشکل مانیتور هست و باید عوض بشه
گفتن که ۸ میلیون.۸میلیون قیمتشه یا تو بازار ارزانتر هست؟
مانیتور 4k هست
به هر حال تست کردن . از جای دیگه هم قیمت بگیرید مثل iranfsoبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط modiret2 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
همچنین سعی کنید جایی را پیدا کنید که اول کابل فلت را تعویض و تست کنید .
modiret2 (13-02-21)
کاربر شهرسختافزار
از داخل سایت ها نگا کردم قیمت دومیلیون پانصد بود
حتی چندتا تعمیراتی زنگ زدم پرسیدم گفتن دومیلبون و پانصد
گفتم هشت میلیون شاخ دراوردن
بنظرتون هشت میلبون کگفتن واقعا قیمتشه یا خیلی گرون گفته؟
والا چی بگم . ببرید افق یا هر جای دیگه براتون عوض کنند .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط modiret2 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
modiret2 (13-02-21)
|
|
کاربر شهرسختافزار
زنگ زدم گفتن کمتر از ۲۸۰۰
فردا میبرم افق
ممنون
فقط میخوام برم تحویل بگیرم لپ تاپ رو از حامی حدودا حق دست اینکه باز و بسته کردن چقد هست؟یوقت نکنه زیاد بگه
اجرت عیب یابی میگیرن و واقعا لیست اجرت این شرکت رو ندارم باید ببنید چقدر حساب میکنند .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط modiret2 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
modiret2 (13-02-21)
کاربر شهرسختافزار
سلام
الان از افق زنگ زدن گفتن که مشکل از چیپ اینتل هست و led مشکلی نداره
تعویض هزینش ۹تومن میشه
هرکی ی چی میگه چرا
واقعا نمیدونم چی بگم . باید باهاشون صحبت کنید . ببنید توضیحاتشون چی هست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط modiret2 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
modiret2 (13-02-21)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks