روی LEGACY یا UEFI ?
کاربر شهرسختافزار
|
|
STUXNET (26-04-16)
کاربر شهرسختافزار
سلام امید جان تو دوحالت
سلام مشکلش اینه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط AMD>INTEL در تاریخ 26-04-16 انجام شده است
لپتاپ تازه خریداری شده ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط STUXNET برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
به تازگی یک کارایی کردند که روی بعضی از مدلهای اسوس فقط سیستم عامل oem خودش نصب میشه . یک مورد دیگه هم خبر دارم که فرستادند گارانتی براشون ویندوز ریختند .
کاربر شهرسختافزار
بلع امید جان نوهست -چه کاریش میشه کرد
فعلا بفرست گارانتی . برات در عرض 1 روز اوکی میکنند .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط STUXNET برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
STUXNET (26-04-16)
|
|
کاربر شهرسختافزار
ممنونبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
AMD>INTEL (26-04-16)
خواهش میکنم . پیگیری میکنم . احساس میکنم فقط ویندوز های OEM روی این لپتاپ ها نصب میشن .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط STUXNET برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
قضیه بهتر نیست الان . الان بعضی گارانتی ها یک کاری کردند که ویندوز معمولی روی بعضی از مدلهای اسوس نصب نمیشه . باید دستگاه منتقل بشه گارانتی اونها با دریافت هزینه ویندوز میریزن . یک درآمد خوبی براشون ایجاد میکنه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط salpc برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks