سلام وعرض ادب
هنکان نصب ویندوز تا 99 درصد مشکل این ارور بوجود میاد
بایوس آپدیت شده به آخرین مدل
asus x554l نصب نمیشه
کاربر شهرسختافزار
سلام وعرض ادب
هنکان نصب ویندوز تا 99 درصد مشکل این ارور بوجود میاد
بایوس آپدیت شده به آخرین مدل
asus x554l نصب نمیشه
|
|
STUXNET (26-04-16)
کاربر شهرسختافزار
سلام امید جان تو دوحالت
سلام مشکلش اینه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط AMD>INTEL در تاریخ 26-04-16 انجام شده است
لپتاپ تازه خریداری شده ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط STUXNET برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
به تازگی یک کارایی کردند که روی بعضی از مدلهای اسوس فقط سیستم عامل oem خودش نصب میشه . یک مورد دیگه هم خبر دارم که فرستادند گارانتی براشون ویندوز ریختند .
کاربر شهرسختافزار
بلع امید جان نوهست -چه کاریش میشه کرد
فعلا بفرست گارانتی . برات در عرض 1 روز اوکی میکنند .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط STUXNET برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
STUXNET (26-04-16)
|
|
کاربر شهرسختافزار
ممنونبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
AMD>INTEL (26-04-16)
خواهش میکنم . پیگیری میکنم . احساس میکنم فقط ویندوز های OEM روی این لپتاپ ها نصب میشن .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط STUXNET برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
قضیه بهتر نیست الان . الان بعضی گارانتی ها یک کاری کردند که ویندوز معمولی روی بعضی از مدلهای اسوس نصب نمیشه . باید دستگاه منتقل بشه گارانتی اونها با دریافت هزینه ویندوز میریزن . یک درآمد خوبی براشون ایجاد میکنه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط salpc برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks