کاربر شهرسختافزار
پشت لپ تاپ من، خط اول تصویری که گذاشتم رو نوشته !! فقط با این تفاوت که اون نوشته ای که تو کادر قرمز رنگ وجود داره رو ننوشته اصلا !!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط JiMmY.j برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تو هم پشت لپ تاپ خط اولش رو ببین ( اینو می گم چون یادمه گفتی تو هم مدل لپ تاپت دقیقا X550LC هستش !!). اگر اون نوشته داخل کادر رو ننوشته بود یعنی متاسفانه بلوتوث نداره !! مث تصویر زیر می شه تقریبا :
لپ تاپ ایسوسی که بلوتوث داره :
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
لپ تاپ من که بلوتوث نداره :
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط BehnamG در تاریخ 01-10-14 انجام شده است
از زیر لپتاپ عکس بگیربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط JiMmY.j برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
JiMmY.j (01-10-14)
SSA Hardware/Tech Editor
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط BehnamG برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبله. پشت لپ ناپ من هم دقیقاً همین عبارت عکسی که بهنام جان لطف کردن و گذاشتن نوشته شده!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
BehnamG (01-10-14)
پس همین مسئله برای شما هم صدق میکنه . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط JiMmY.j برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
کاربر شهرسختافزار
دقیقا جفتش رو از زیر لپ تاپ عکس گرفتم و گذاشتم !! اونی که بلوتوث نداره مال منه و اون یکی مال برادرمه !!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
چون فک می کنم مدل لپ تاپ من و شما هم یکی هستش و خب می گی که دقیقا همون عبارت مث مال من رو نوشته، پس قطعا شما هم مث من بلوتوث ندارید و باید از مدل های اکسترنال و دانگل های بند انگشتی استفاده کنید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط JiMmY.j برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بله دوست من . دوستمون منظورم بود .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط BehnamG برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
سلام دوستان منمk53 sدارم و بلوتوسش کار نمیکنه.چیکار کنم؟
عکس از زیر لپتاپ بگیرید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط 1mahyar برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1mahyar (20-03-15)
کاربر شهرسختافزار
|
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks