متاسفانه حضور ذهن ندارم . تو روز شاید بالای 50 موارد پاسخ میدم . به خاطرم نمیمونه . نسخه ویندوز و مدل نامبر دقیق لپتاپ رو بهم بگید . روی جعبه لپتاپ تو مشخصات بلوتوث قید شده ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط JiMmY.j برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
SSA Hardware/Tech Editor
هردوبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mersad 50062 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
SSA Hardware/Tech Editor
بله درست می فرمایید.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ویندوز 8.1 و 64 بیت.
مدل دقیق لپ تاپ: ایسوس X550lc-XX198D
ممنون.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بعضی از لپتاپ ها توسط سفارش دهنده و وارد کننده ممکنه اپشن بلوتوث نصب نشده باشه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط JiMmY.j برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
JiMmY.j (01-10-14)
کاربر شهرسختافزار
مدل لپ تاپ من : X550LC-XX267D
من هم ویندوز 8 و هم ویندوز 8.1 رو با درایورهای مخصوص خودشون از سایت خود ASUS امتحان کردم !! انگار نه انگار !!
قطعا می رم گارانتی و امیدوارم که جواب قانع کننده ای بدن !!! هر خبری شد حتما در جریان می ذارمتون.
دیگه به ذهنم زده به عنوان گزینه آخر، ایمیل بزنم به خود ایسوس و مشکل رو بگم !! اگر نتیجه نگیرم حتما این کارو می کنم !! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
JiMmY.j (01-10-14)
کاربر شهرسختافزار
چراانقدر سختی یدونه بلوتوس چقدر قیمت داره مگه؟
JiMmY.j (01-10-14)
کاربر شهرسختافزار
امروز رفتم گارانتی و مشکل رو بهشون گفتم. گفتن اول رو جعبه رو ببین !! اگر بعد مشخصات وایرلس، نوشته بود bt ینی بلوتوث داره !! در غیر اینصورت نداره !! مال من بعد مشخصات وایرلس نوشته bg !! اما در مورد bt بحثی نکرده که فک کنم ینی نداره !! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خوشحال می شم دوستان اگر می شه توی این داستان bt یا bg اطلاعاتی بدن اگر می دونن.
اما گفت باز لپ تاپت رو باید بیاری و اینجا ببینم مشکلش چیه !! چون من با لپ تاپم کار می کنم نتونستم بذارم بمونه اونجا !! شاید یه موقع دیگه ببرم ببینم چی می گه !! اما فک کنم اینجور که بوش میاد مدل ماها بلوتوث نداره !! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
JiMmY.j (01-10-14)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیداین مورد رو من اشاره کردم . روی جعبه لپتاپ رو چک کنید . خیلی از لپتاپ ها دانگل بلوتوث طبق سفارش ندارند .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط BehnamG برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
کاربر شهرسختافزار
دقیقا همونطور که دوست خوبمون گفتن، لپ تاپ من اصن نداره. می تونید پشت لپ تاپتون رو ببینید. اگر مانند شکل زیر نوشته شده بود یعنی دانگلش رو داره و در غیر اینصورت مثل من باید برید یدونه اکسترنالش رو بخرین !!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مثال لپ تای که در حال حاضر من دارم، اون قسمت قرمز رنگ تصویر زیر رو ننوشته و فقط همون قسمت اول رو نوشته که این یعنی به صورت Onborad بلوتوث نداره.
آخرین ویرایش توسط BehnamG در تاریخ 01-10-14 انجام شده است
SSA Hardware/Tech Editor
بهنام جان میشه بگی پشت خود لپ تاپ چی نوشته شده؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط BehnamG برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
چون من الان جعبه لپ تاپ همراهم نیست!
ممنون.
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks