هر کدوم راحت تر هستید . سرویس گارانتی هر دو فعالهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط 15311531 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
هر کدوم راحت تر هستید . سرویس گارانتی هر دو فعالهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط 15311531 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Aaron Swartz (04-06-16), mohammad- (17-08-16)
|
|
کاربر شهرسختافزار
سلام
http://s7.picofile.com/file/82543286..._59_36_779.jpg
اصلا سب ووفر رو شناسایی نمیکنه و خیلی صدای کمی ازش میاد
باید درایور Realtek را از سایت اسوس بگیری و نصب کنی . درایور باید کامل نصب بشه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط 15311531 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Aaron Swartz (04-06-16), mohammad- (17-08-16)
کاربر شهرسختافزار
ببخشید نصب کردم اما صداش یکم بیس دار شد
خوب اون ساب هست باید صدای همونطوری باشه . البته میتونید با برنامه realtek تغییرات شخصی هم روی اسپیکرها بدید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط 15311531 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
mohammad- (17-08-16)
کاربر شهرسختافزار
یعنی نمیشه صدا رو فقط بندازی زو ساب؟؟؟؟
|
|
خیر.ساب فقط برای صداهای بیس هست . به تنهایی کار اسپیکر رو نمیکنه . ساب مکمل صدای اسپیکرهای لپتاپ هست برای صدای بیسبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط 15311531 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
mohammad- (17-08-16)
کاربر شهرسختافزار
خیلی ممنون از راهنماییتون
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
سلام
من تا دیشب داشتم اساسین و GTA V و PES13 رو بدون لگ بازی میکردم اما الان که اومدم میبینم همش تو بازی داره لگ میزنه به طوری که اصلا نمیشه بازی کرد بازی هم ذوباره نصب کردم اما درست نشد این یکدفعه لگ زدن مشکلش از کجاست؟؟؟؟؟؟؟
cpu usage و مقدار اشغال شده رم رو چک کنید . احتمال هر چیزی هست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط 15311531 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Aaron Swartz (09-06-16), mohammad- (17-08-16)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks